LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Restauranger och barer

Föreslå kategori  RSS-flöde inom restauranger och barer
LänkCentrum » Regionalt » Län » Stockholms län » Stockholm » Kultur och nöje » Restauranger och barer

Albert & Jacks 
Bageriet Albert & Jacks bakar sitt eget surdegsbröd. Vi har två fysiska butiker, i Stockholm och en webbshop! I sortimentet ingår bl. a. Catering!
Information | Felrapportera - http://www.albertjacks.nu/
Bokalokal.se 
Boka ledig festlokal / festvåning hos bokalokal.se. Vi har festlokaler och festvåningar i hela Stockholm, överallt från Kungsholmen till Södermalm. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.bokalokal.se/
Carotte Catering 
Lukt, smak, syn, hörsel, känsel, tanke. Sex sinnen, alla lika oumbärliga för att laga mat som strävar bortom gränsen för det vanliga. Mat som väcker lust. Som stannar kvar. Välkommen med er bokning.
Information | Felrapportera - http://www.carotte.se/
Cold Cut Catering 
Cold Cut Catering i Stockholm erbjuder catering av smörgåstårta, buffé, kallskuret och plockmat m. m. Vi förgyller er måltid med säsongens bästa och fräschaste produkter. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.coldcutcatering.se/
Ett litet kök 
Catering, lunchrestaurang, festvåning, matkurs och café på Kungsholmen, Stockholm. Vägg i vägg med möbelbutiken ROOM. Inget är för litet elller för stort!
Information | Felrapportera - http://www.ettlitetkok.se/
Festlokalis.se 
Festlokalis.se är en prisjämförelse-site för festlokaler och festvåningar i Stockholm. Genom att trycka i ditt ungefärliga gästantal får du först fram vilka lokaler som passar för er gruppstorlek sam även lägsta- och medelpris för er gruppstorlek. Besökaren kan även sedan skapa en riktig offert från varje leverantör på siten. Den garanterar dock inte att datumet är ledigt.
Information | Felrapportera - http://www.festlokalis.se/
Fru Carlsons Café 
Populärt soligt trivsamt personligt kvarterscafé som blivit känt för sitt breda kavalitetssortiment, glad kunnig personal och härlig miljö. Stor solig uteplats från april till oktober. Öppet 7 dagar i veckan. På helgerna serveras "bakisfrukost" som är en utökad bastant (eller nyttig) frukostmeny.
Information | Felrapportera - http://www.frucarlsonscafe.se/
Gastroni.se 
Gastroni.se är foodcourt på Internet. Där kan man beställa frukost, lunch och middags catering från 25 olika restauranger i Stockholm
Information | Felrapportera - http://www.gastroni.se
Gastronomisk Q Intelligens i Sverige 
GQ Gastronomisk Intelligens har bl. a ost & vinprovning och matlagningskurs, eller varför inte avnjuta en gourmet middag hos oss?
Information | Felrapportera - http://www.gqrestaurang.se/
Good Taste Catering 
Välkommen till Good Taste Catering. Vi kan catering! Vi har ett brett sortiment bestående av bl. a. bufféer av allehanda slag, trerätters middagsmenyer och smårätter som desserter, sallader samt pasta. Ring oss eller besök vår hemsida för mer information om oss, våra menyer och våra priser.
Information | Felrapportera - http://www.goodtastecatering.se/
Hot Pita Pockets 
HotPitaPockets är en libanesisk restaurang som erbjuder libanesiskt mat, falafel, vegetariskt och catering.
Information | Felrapportera - http://www.hotpitapockets.com/
Il Coure 
Restaurangen Il Coure i våra nya fräscha lokaler alldeles bredvid t-bana Blåsut. Vi serverar allt ifrån nygräddade pizzor, fräscha sallader till rejäla kött och fiskrätter. Vi har även fullständiga rättigheter. Välkommna in och pröva oss.
Information | Felrapportera - http://www.ilcoure.se/
J&N Catering 
Letar du efter lunchcatering levererad till ditt kontor från en lunchrestaurang i Stockholm? Vi levererar dagens lunch i Stockholm! Vi erbjuder utkörning av mat och lunch catering i Stockholm med välsmakande husmanskost direkt till ditt kontor.
Information | Felrapportera - http://www.jncatering.se/
Kaknästornet 
Kaknästornet erbjuder en unik miljö för både vardag och fest. Restaurang, festlokal och festvåning i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.kaknastornet.se/
Maison Pierre 
Maison Pierre Catering erbjuder catering i Stockholm. Välkomna in i Maison Pierres smakrika, festliga och spännande värld.
Information | Felrapportera - http://www.maisonpierre.se/
Mateko.se 
Cateringföretag med ekologisk mat anpassad för förskolor och skolor. Naturligtvis även catering till företag och privatpersoner! Vi har lång erfarenhet av bröllop. fester, kick-off, och buffér. Kort sagt, vi vill vara en ac Stockholms absolut bästa cateringföretag.
Information | Felrapportera - http://mateko.se/
Nya Restaurang Kultingen 
Nya Restaurang Kultingen är din lunchrestaurang i Stockholm. Beläget i sköna Johanneshov erbjuder vi restaurang, festlokaler och catering i hela Stockholm. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.nyakultingen.gastrogate.com/
Ristorante Da Pepp 
Sugen på italiensk mat? Da Peppe är en mysig italiensk restaurang i Gamla Stan. Da Peppe är för dig som värdesätter god mat, service och avkopplande atmosfär. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.dapeppe.se/
Skyddsrummet fest & eventlokal 
Skyddsrummet är en festlokal som man kan hyra i centrala Stockholm. Denna fest & eventlokal har en industriell karaktär och är belägen inom tull i en del av Münchenbryggeriet.
Information | Felrapportera - http://www.skyddsrummet.se/
Stockholm365.se 
Restaurangguid till Stockholms restauranger & barer. Stockholm365 är oberoende och tar inte betalt av de restauranger som listas ? allt för att besökarna ska få en bra och trovärdig guide när de väljer matställe.
Information | Felrapportera - http://www.stockholm365.se/
Stockholms Vinkällare 
Vinkällare, bufféer & julbord i Stockholm. Ta med eget vin till ditt restaurang besök som är något utöver det vanliga. Vi ligger belägna i centrala Stockholm, välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.stockholmsvinkallare.com/
Syltor.se 
Syltor.se är guiden till den underbara värld som består av syltor och sunkhak. Vi finkammar Sverige på jakt efter de riktiga guldkornen där billig öl och mat står i fokus.
Information | Felrapportera - http://www.syltor.se/
Här hittar du mer information om Restauranger och barer på webben: