LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Kultur och nöje

Föreslå kategori  RSS-flöde inom kultur och nöje
LänkCentrum » Regionalt » Län » Stockholms län » Stockholm » Kultur och nöje

Kategorier
• Dans (4)
• Musik (14)
• Restauranger och barer (22)
• Teater (4)
Adolfsson, Patrik 
Jag jobbar med ett brett spektrum av uppdrag och egna projekt inom fotografi. Fokus ligger på bröllop, porträtt och familjefotografering.
Information | Felrapportera - http://www.patrikadolfsson.com/
Eventstore 
Eventstore är Sveriges största söktjänst inom mötes- och upplevelseindustrin. Här finns ca 12 000 leverantlörer att välja mellan.
Information | Felrapportera - http://www.eventstore.se/
Forum 
En unik plats för kulturmöten FORUM är en alldeles unik plats för kulturmöten i Sverige. De främsta bland svenska och internationella kulturpersonligheter har sedan 1989 fått möjligheten att skapa i en atmosfär tacksamt avlägsen från de större institutionerna. I en intim och särpräglad miljö uppträder flera av landets mest intressanta musiker, författare, filosofer, forskare, dansare och skådespelare i unikt skapade evenemang.
Information | Felrapportera - http://www.forumkultur.se/
Gratis evenemang i Stockholm 
Sajten för dig som söker efter gratis evenemang i Stockholm, eller för dig som är arrangör och vill att besökaren ska hitta till just ditt evenemang.
Information | Felrapportera - http://www.gratisistockholm.nu/
Gröna Lund 
1883 startade verksamheten och Gröna Lund blev snabbt en mötesplats för Stockholmarna. Idag kan man roa sig med massor av åkattraktioner eller kanske äta en bit medans man lyssnar på en av alla artister som årligen besöker parken.
Information | Felrapportera - http://www.gronalund.se/
icity 
Förpackar Stockholm Citys shopping, film, musik, kultur och nöjes utbud. Sökmotor över varumärken som säljs i Stockholm City.
Information | Felrapportera - http://www.icity.se/
Karl Gerhards ateljé 
Karl Gerhards ateljé - tillverkar och hyr ut 1700 tals kläder och maskerad kläder och dräkter, teaterkläder.
Information | Felrapportera - http://www.karlgerhards.se/
M/S Corinne 
Avkopplande, exklusiva och upptäcktsrika kryssningar ombord på M/S Corinne. Följ med på båtcharter när den är som bäst. Välkommen ombord önskar Janne med besättning!
Information | Felrapportera - http://www.jkw.se/
Mbn.se 
Vi jobbar med Lasershower, Videoteknik och Specialeffekter för klubb, turné och event. Majoriteten av våra kunder hyr ett system, med eller utan tekniker eller Pioneer VJ′s. Vi kan ofta leverera med kort varsel. Välkommen till de visuella effekternas värld. . .
Information | Felrapportera - http://www.mbn.se/
Mr dannyman 
Mr.dannyman trollar och underhåller dig eller din familj. Om de så är till födelsedagskalaset eller festen. Han kommer även till personal festen eller minglar omkring på stan.
Information | Felrapportera - http://www.dannyman.se/
Oscarsteatern.se 
Underhållning, föreställning, konferens. Oscarsteatern är en 100-årig jugendpärla som erbjuder förstklassig underhållning och mötesmöjligheter.
Information | Felrapportera - http://www.oscarsteatern.se/
Peterson, Hans 
Från konstutställningar via offentliga utsmyckningar och konstnärliga rumsgestaltningar arbetar Hans Peterson även med landskapet som konstnärligt uttrycksmedel.Parker, kajer, torg.m.m. I dialog med beställaren har Hans utformat miljöer med platsespecifika uttryck, där hela miljöer formges med möblemang och skulpturer. De senaste åren spänner uppdragen från bronsporträtt till parker och stadsentréer. Uppdrag där ett högt konstnärligt och skulpturalt uttryck efterfrågas.
Information | Felrapportera - http://www.sculptor.nu/
Stockholm Nöje 
Behöver du en trubadur till din fest, ditt bröllop eller kanske en DJ, orkestereller någon annan form av underhållning till ditt evenemang? Vi har kontakt med de mest erfarna artisterna, trubadurerna och banden etc och kan garantera att ditt event eller fest blir lyckad.
Information | Felrapportera - http://stockholmnoje.se/
Stockholms universitetsbibliotek 
Stockholms universitetsbibliotek är ett av Sveriges största vetenskapliga forskningsbibliotek och en av Stockholms mest välbesökta kulturinstitutioner med ca 2 miljoner besökare per år.
Information | Felrapportera - http://www.sub.su.se/
StudioSTHLM 
StudioSTHLM är studion mitt i City, ditt förstahandsval vid fotografering av alla slag. StudioSTHLM arbetar med professionella fotografer och makeupartister och skräddarsyr uppdrag efter dina önskemål, stort som litet. StudioSTHLM står för kvalitet, nöje och gott samarbete.
Information | Felrapportera - http://www.studiosthlm.com/
Sveriges Allmänna Konstförening, SAK 
SAK är landets största och äldsta konstförening . Verksamheten är ideell och har två syften. Dels stödjer svensk samtidskonst genom att varje år köpa in ett stort antal verk av nu aktiva konstnärer. Och dels ger medlemmarna möjlighet att odla och fördjupa ett konstintresse.
Information | Felrapportera - http://www.konstforeningen.com/
Swedish Event 
Letar ni efter att boka en event, konferens, temafest eller personalfest? Swedish Event erbjuder festarrangemang och aktiviteter i både Stockholm & Göteborg för företag. Välkommen till Swedish Event!
Information | Felrapportera - http://www.swedishevent.se/
Tallstig, Tommy - Konstnär 
Målningar med Svenska motiv. Porträtt, landskap, diskbänksrealism, humor, hallucinationer och andra stilar. Tommy Tallstig är självlärd. Han är verksam i Stockholm men motiven är ofta från Dalarna och Norrland. Tommy målar främst i olja och akvarell.
Information | Felrapportera - http://www.tavelsjo.com/tommytallstig/
TeaterStockholm.se 
Det sägs att Stockholm är en av världens teatertätaste städer. TeaterStockholm.se är guiden till Stockholms teaterdjungel. Med nyheter, kalendarium och länkar.
Information | Felrapportera - http://www.teaterstockholm.se/
Upp & Ner AB 
Flyg luftballong. Har du flugit ballong över Stockholm. Vi har de bästa priserna och turerna för en luftballongtur, välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.uppner.se/
Urban Haden, Trubadur 
Underhållning och dans till din fest. Arbetat som trubadur i cirka 20 år och reportoaren innefattar det mesta från pop, rock och schlager-världen.
Information | Felrapportera - http://trubadur.us/
Vivaville 
Restauranger, mode, shoppingtips, klubb och nöje i Stockholm. Välj bland olika typer av tips gällande restauranger, mode, shopping, klubbar och annat nöje hos våra medlemsbutiker. Vivaville.se
Information | Felrapportera - http://www.vivaville.se/
Wardog 
Spela Lasertag! En Actionfylld upplevelse med nästa generations laservapen för upp till 45 personer! Lasertag är ett nytt actionfyllt krigsspel ursprungligen från USA. Att spela Lasertag gör varken ont eller kladdar, inte heller behöver du en klumpig väst eller skyddsmask! Vår utrustning är världens bästa och används bl. a. Av säkerhetsförband och soldater för att öva strid. Wardog.se Lasertag kan spelas både ute och inomhus, året runt. Vi har flera olika spelscenarion och vi anpassar dem helt efter ert önskemål
Information | Felrapportera - http://www.wardog.se/
Whats On Stockholm 
Bevakar Stockholms kultur och nöje med artiklar och kalendarium. Webbradio och webbtv. Recensioner av föreställningar och evenemang.
Information | Felrapportera - http://www.WhatsOnStockholm.nu/
Här hittar du mer information om Kultur och nöje på webben: