LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Övrigt

Föreslå kategori  RSS-flöde inom övrigt

Akashia Center 
Välkommen till Akashia Center. Här får du hjälp med att komma i kontakt med andevärlden via medial vägledning mm. Utveckla och utforska din egen inre potential genom kurser i andlig utveckling. Vi erbjuder också olika behandlingar att välja på för dig som vill må bra till kropp och själ. Välkommen på en inre upptäcktsfärd!
Information | Felrapportera - http://www.akashiacenter.se/
Aloeverainfo.eu 
Ett infopaket på svenska om den mångtusenårige medicinalväxten aloe vera. Visste du att aloe vera Barbadensis Miller innhåller över 150 olika verksamma ämenen? Eller att USA har ett reservlager av aloe vera i händelse av en kärnkraftolycka?
Information | Felrapportera - http://www.aloeverainfo.eu/svenska/Valkommen.html
Alternativjournalen 
Web-tidning med alternativa perspektiv på medicin, ekonomi, historia, etc nyheter, artiklar, debatt, bloggar osv.
Information | Felrapportera - http://www.alternativjournalen.se/
AyurvedaForum.se 
Sveriges mötesplats för ayurvedaintresserade. Diskutera intressanta ämnen med likasinnade. Låt den uråldriga indiska kunskapen om hälsa även hjälpa dig
Information | Felrapportera - http://ayurvedaforum.se/
Carola Lind Thoor 
Lindmetoden, utbildningar, djurkommunikation, massage, personlig utveckling, Funktionell ridning, Terapi för dig, din häst och din hund. Lär dig själv! Enkla metoder, alla kan!
Information | Felrapportera - http://carolalind.se/
Evas Reconnective Healing 
Jag arbetar med Reconnective Healing och The Reconnecton. Metoder som på ett mycket kraftfullt och fantastiskt sätt kan hjälpa dig att nå balans och harmoni till både kropp och själ.
Information | Felrapportera - http://www.evasreconnectivehealing.se/
Hela pharma AB 
Hela Pharma är en av europas största företag inom hälsoprodukter och säljer bland annat vitaminer, mineraler, kosttillskott, multivitaminer och multimineraler.
Information | Felrapportera - http://www.helapharma.se/
Honoring the Circle 
Jag erbjuder personlig vägledning ur ett andligt perspektiv. Det handlar om att du kan vakna upp och finna lyckan och tilliten inom dig, där den alltid varit. Detta förändrar hur du ser på dig själv, andra och livet. Och nu kan du själv välja vem du vill vara, istället för att vara det andra sagt att du är.
Information | Felrapportera - http://honoringthecircle.com/sv
Hälsa & Energi 
Peter Franzén terapeut. I min behandling använder jag mig av ett holistiskt synsätt där kraniosakral terapi är den viktigaste behandlingsformen. Jag använder mig även av kinesologi och massage, samtalsterapi är också en viktig del i behandlingen. För att få igång en läkeprocess är kost och näring en viktig bit. Kraniosakral terapi är en mycket mjuk och behagligbehandlingsform som korrigerar obalanser och återställer jämvikten i kroppen.
Information | Felrapportera - http://www.peterfranzen.se/
Hälsoplåster 
Lilla Hushållspaketet innehåller hela 14 plåster som hjälper mot 7 olika symptom. Våra plåster ger inga ovälkomna biverkningar. De är helt naturella och innehåller enbart ekologiskt framställda naturmedicin från Asien. Lilla Hushållspaketet är nästan oförskämt billigt och kostar bara 159 kronor.
Information | Felrapportera - http://www.halsoplaster.se/
Inner Peace Essences 
Vibrationsessenser, en utveckling av dom klasiska "Bach blomsterdroppar" essenserna används för att "stämma" kroppen till rätt frekvenser.
Information | Felrapportera - http://essences.se/indexs.html
Kinesisk medicin 
Detta är en informationssida, ingen säljsida, om kinesisk medicin där de olika delarna av detta omfattande medicinska system presenteras på ett lättfattligt sätt. Webbmaster är själv akupunktör.
Information | Felrapportera - http://www.kinesisk-medicin.se/
M M B Friskvård & Livsenergi 
Vi coachar och hjälper till med kost, viktkontroll och erbjuder Herbalifes näringsprodukter(kosttillskott), energigivande produkter för aktiva människor, Herbalifes skönhetsprodukter, hälsocoaching, stresshantering och föreläsningar
Information | Felrapportera - http://www.friskvard-livsenergi.se/
Motverka håravfall och metoden FUE 
Finns det något du kan göra om ditt håravfall och har du mycket håravfall? Det finns flera olika typer av behandlingar mot håravfall. På den hår bloggen beskrivs en metod som heter FUE och som utförs på Ilter Clinic.
Information | Felrapportera - http://www.fue.nu/
Opening Lotus 
Psykosyntes och känslo-clearing är en terapi som kombinerar samtal och coaching med en transformativ meditation som utgår från djup avslappning. Mariel Roxendal erbjuder sessioner i Stockholm eller på telefon.
Information | Felrapportera - http://www.openinglotus.se/
Prana spikmatta 
Köp Prana spikmatta. En spikmatta från Indien i snygg design med enkel knäppning och praktiskt bärhandtag. Finns i flera olika färger. Vi säljer till både privatpersoner och företag.
Information | Felrapportera - http://www.pranaspikmatta.se/
Prima Balans 
Kroppsterapi som går på djupet och hjälper klienten att släppa kroniska muskelspänningar. Kan hjälpa vi ont i kroppen, stress, svårt att sova, ständig trötthet¨. Man kan också gå i behandling för sin personliga utvecklings skull då man får mer kontakt med sitt inre liv, sina känslor och sin inre potential. Det blir lättare att vara sig själv.
Information | Felrapportera - http://www.primabalans.se/
Psykosyntes.net 
Psykosyntes betyder ung. "Att göra själen hel". Vi arbetar med integration/helande och med att frigöra viljan att fatta livs- befrämjande beslut. Metoderna innefattar samtalsterapi, vägleddda meditationer, känsloclearing mm för att nå djupare än vad traditionell samtalsterapi tillåter. Vi erbjuder terapi, telefonkonsultationer, parterapi, familjerådgivning, terapeututbildning (Psykosyntes), intensivkurser och många HR-tjänster.
Information | Felrapportera - http://www.psykosyntes.net/
Rita Borenstein 
Rita Borenstein ger behandlingar med kranell osteopati. Hennes bakgrund är leg. sjuksköterska, TCM Akupunktör och Osteopat D. O. med gedigen utbildning och lång erfarenhet. Kraniell osteopati är en mjuk och mycket effektiv behandlingsform både vid olika åkommor och somfriskvård. Kroppen återtar sin läkning och balans och bl. a. immunförsvaret stärks.
Information | Felrapportera - http://www.stillpoint.nu/
Sejdman Kluve 
Sejdman Kluves hantverk av uråldriga shamantrummor/trolltrummor i rena naturmaterial och kurser i konsten att själv skapa dessa.
Information | Felrapportera - http://www.sejdman.eu/
Sinnlig Kunskap 
Mer än 70 olika utbildningar i Reiki, healing, massage och beröringsmetoder. Artiklar om andlig och personlig utveckling. Distanstjänster
Information | Felrapportera - http://www.sinnligkunskap.se/
Själens Öga 
Nätverk inom alternativ medicin, hälsa, hitta din utövare/terapeut/produkt och missa inte alla evenemang i kalendern. Du kan också läsa mer om de olika behandlingarna.
Information | Felrapportera - http://www.sjalens-oga.se/
Smålands holistiska 
Smålands Holistiska erbjuder hälso- och skönhetskonsultering åt privatpersoner, grupper och företag samt fri rådgivning. Konsulttaxa 650 kr/ oavsett antal deltagare.Holism innebär helheten - vård både inifrån och utifrån. Smålands Holistiska besöker gärna kunden samt kan stå för lokal om så önskas.
Information | Felrapportera - http://www.sh.vpsite.se/
Soulcoaching 
Anita Hedegård guidar och ger dig verktyg för att lättare uppnå inre harmoni och balans i livet med hjälp av intuitiv coaching. Välkommen och kontakta henne på info@soulcoaching.se för mer information.
Information | Felrapportera - http://www.soulcoaching.se/
TFT-Hälsan 
Vi kan hjälpa dig med borreliabehandling, tankefältterapi, hjälpa dig mot självskada och andra psykiska eller psykologiska problem och mycket mer. Har du haft en livskris? Vi kan hjälpa dig med kognitiv beteendeterapi och tankefält terapi.
Information | Felrapportera - http://www.tft.se/
Treana Hälsoklinik 
Vi erbjuder tarmsköljning (colon hydrotherapy, colonics) i ett slutet system, en hud och kroppsvårdsstudio i en avslappnande miljö - välbefinnande för hela dig! Finns i Sävedalen, Partille nära till Göteborg. Läs gärna mer om vad vi erbjuder på vår hemsida! Vi finns i Glashuset, uppför trappan, längst till höger, se skylt Partille Friskvårdsklinik.
Information | Felrapportera - http://www.treana.se/
Twinspiration AB 
Twinspiration AB erbjuder kvantmedicinsk behandling där vi använder oss av Scio, Lifesystem, Introspect och Eis. Med hjälp av dessa instrument utförs hälsoanalyser samt balanseringar. Twinspiration AB erbjuder även livscoaching samt håller föredrag och kurser regelbundet.
Information | Felrapportera - http://www.twinspiration.se/
Xocai Hälsochoklad 
Läs om njutningsprodukten Xocai som är världens starkaste antioxidant. Vår kropp skriker efter antioxidanter varje dag. Mycket intressant information. Dessutom ett generöst affärserbjudande för Dig som vill tjäna pengar.
Information | Felrapportera - http://www.dixiz.se/
Taggmoln (50 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Övrigt på webben: