LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida »

Om LänkCentrum

 

LänkCentrum är en svensk länkportal där vi kategorisera svenska länkar samt validerar att sidorna är tillgängliga! Vår ambition är att samtliga länkar skall hålla hög kvalitet innehållsmässigt, och även designmässigt. Vi hoppas att LänkCentrum kan vara till nytta för dig, när du beger dig ut på nätet.

LänkCentrum kommer alltid att vara fri från popup-reklam och man kommer att kunna se skillnad mellan en sponsrad textlänk och en vanlig textlänk.

Vi kommer inte att länka till sidor med följande innehåll:

  • Pornografiskt material
  • Halvfärdiga sidor.
  • Sidor där majoriteten av länkarna går via s.k. affiliate-program
  • Spamsidor
  • Rasistiskt eller kränkande sidor
  • Uppmaningar till brott eller annat som bryter mot svensk lag

LänkCentrum Link Checker v1.1
För att kontrollera status på länkarna har vi utvecklat ett program i Microsoft C# som varje vecka kontrollera att länken fungerar. Förutom att kontrollera att sidan svarar på anrop så gör den även en analys på innehållet och söker efter specifika nyckelord för att avgöra om sidan verkligen är aktiv och inte har byt inriktning.

LänkCentrum Websnapshot v1.0
Alla skärmdumpar är genererade av vårt program LC Websnapshot som är utvecklat i Microsoft C#.

Tillgänglighet
Vi har gjort vårt bästa för att se till att LänkCentrum ska vara tillgänglig för så många personer som möjligt. Därför har vi i största möjligaste mån försökt följa de riktlinjer för tillgänglighet på webben som fastställs i W3C:s Web Content Accessibility Guidelines 1.0.

Vi ser gärna att du kommer med synpunkter, förslag och kritik. Vi jobbar kontinuerligt för att förbättra sidan. Men tillsammans med dig - kan vi utveckla LänkCentrum, till att bli ännu bättre. Tryck här för att kontakta oss.

LänkCentrum är skapad, ägs och drivs av Injosoft AB. Injosoft är ett svenskt internetkonsultbolag som arbetar med webb- och systemutveckling. Vi designar, utvecklar och programmerar webbplatser, intranät och fristående system/moduler och applikationer. Vi driver även flera webbplatser i egen regi.

Varmt välkommen!!

Mvh Injosoft