LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet behandlingshem

RSS-flöde inom behandlingshem
Länkar med nyckelordet: behandlingshemBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Behandlingshemmet Fristad AB 
Behandlingshemmet Fristad är belägna i Uppsala och har lång erfarenhet gällande behandling av ungdomar med psykosociala problem som tex missbruk och kriminalitet. Våra behandlingsmetoder är baserade på ART och KBT.
Information | Felrapportera - http://www.bhf.se/
Eken Care AB 
Eken Care driver och utvecklar hvb hem, demensboende och behandlingshem i bland annat Stockholm & Småland.
Information | Felrapportera - http://www.ekencare.se/
Ekängens HVB & Halvvägshus 
Ekängen är ett behandlingshem (HVB) för människor med psykiatrisk problematik, ofta i kombination med någon form av missbruk. Behandlingsmetoderna är framförallt enligt aggression replacement training och kognitiv beteendeterapi.
Information | Felrapportera - http://www.ekangen.se/
Gryning vård AB 
Gryning vård AB är ett behandlingshem som hjälper familjer, ungdomar och barn som är utsatta för våld, kriminalitet, och andra sociala och psykiska problem. Vi erbjuder även LSS boende, jourhem, familjehem och asylboende för flyktingbarn.
Information | Felrapportera - http://www.gryning.se/
Hugin Mansbehandling 
Behandlingshem Hugin för män har utvecklats från ett halvvägshusboende till en vårdkedja av primärbehandling (sedan maj 2005), fördjupad behandling (halvvägshusboende), och utslussvård. Hugin är ett behandlingshem för män och ägs av Serenity AB, som även innefattar kvinnobehandlingshemmet Munin, och drivs av Lars och Gunilla Sandén Warg. Vi har ramavtal med Kriminalvården och arbetar med 12-stegsmodellen som grundmetod i samverkan med ART, miljöterapeutiska inslag, MI, ADDIS/ADDIS Ung som diagnosverktyg samt ASI som dokumentationsredskap.
Information | Felrapportera - http://hugin.mediakonsulter.se/
Hugin Mansbehandling 
Hugin Mansbehandling har utvecklats från ett halvvägshusboende till en vårdkedja av primärbehandling, fördjupad behandling och utslussvård. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.hugin.se.com/
HVB Guiden 
I HVB Guiden hittar du förteckning över svenska behandlingshem, svenska vårdhem eller familjevårdsenheter. Sök efter vårdplatser/vårdplats på HVB-hem eller vårdhem.
Information | Felrapportera - http://www.hvbguiden.se/
Kärnans Behandlingshem 
Till Kärnans Behandlingshem välkomnar vi människor som av olika skäl hamnat utanför samhället exempelvis p g a drogmissbruk, kriminalitet eller andra sociala och psykologiska problem. Vår vision för Kärnan är att erbjuda en varm och medmänsklig oas i en turbulent värld. Kärnan erbjuder en vistelse i vackert lantlig miljö med omedelbar närhet till djur och natur, sjöar och badmöjligheter. Vi har ett litet familjärt boende med stor hemkänsla. Unikt med Kärnan är att vi erbjuder våra klienter att jobba med travhästar. Klienten får lära sig träna och sköta hästar, vilket gör att det uppstår en känslomässig relation som verkar helande på klientens känsloliv. Vi finns 5 km utanför Östra Ryd som ligger ca 23 km från både Söderköping och Norrköping.
Information | Felrapportera - http://www.karnan.se/
Munin 
Kvinnobehandlingshemmet Munin har funnits sedan 1991 och bedriver behandling för kvinnor med kemiskt beroende. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.munin.info/
Serenity AB 
Kvinnobehandlingshemmet Munin har funnits sedan 1991 och bedriver behandling för kvinnor med kemiskt beroende. Behandlingshemmet Munin ägs av Serenity AB och innefattar även mansbehandlingshemmet Hugin som drivs av Lars och Gunilla Sandén Warg. Behandlingen bedrivs utifrån 12-stegsprogrammets verktyg och principer, med inslag av miljöterapeutiska och beteende terapeutiska metoder.
Information | Felrapportera - http://munin.mediakonsulter.se/
Staffansbogruppen 
Staffansbogruppen är ett HVB-hem som tar emot ungdomar med psykosociala problem som exempelvis damp, adhd, kriminalitet, missbruk, m. m. De behandlingsmetoderna som vi använder oss av är ART (Aggession Replacement Training) och KBT (Kognitiv Beteendeterapi). Alla våra behandlingshem ligger nära Uppsala.
Information | Felrapportera - http://www.staffansbogruppen.se/
Svenska Behandlingshem 
Sök behandlingshem och vårdplatser. Aktuell information och kontaktuppgifter till landets samtliga behandlingshem.
Information | Felrapportera - http://www.svenskabehandlingshem.se/
Sydsvenska Hälsogrupppen 
Välkommen till Lejongårdars behandlingshem. Vi hjälper klienter somm har en dubbeldiagnos och även kvinnobehandling. En del av Sydsvenska Hälsogrupppen. | Lejongårdar
Information | Felrapportera - http://www.shg.se/
Tiangruppen AB 
Letar ni efter ett jourhem? Tiangruppen AB är ett professionellt vårdteam som stödjer och vägleder barn och ungdomar med olika sociala problem, för att de ska få bra möjligheter i livet. Välkommen in!
Information | Felrapportera - http://www.tiangruppen.se/
VAL-BO Beahndlingshem 
Val-bo är ett behandlingshem beläget strax utanför Norrköping. Val-bo tar emot män som är över 18 år och som har ett alkohol- och/eller narkotikamissbruk. Vi har 40 platser fördelat på primärbehandling och fördjupad behandling. Val-bo´s personal har över 20 års erfarenhet av behandlingsarbete och i personalen finns en stor bredd av utbildning och bakgrund från alkohol- och drogterapeut till socionom och beteendevetare
Information | Felrapportera - http://www.valbo.nu/
Victory gruppen 
Victory gruppen är ett behandlingshem i Stockholm. Vi är specialister på alkoholberoende och drogberoende.
Information | Felrapportera - http://www.victorygruppen.se/
Viksjö Gård AB 
Viksjö Gård Behandlingshem är ett stödboende i Stockholm för ungdomar. Välkommen till Viksjö Gård Ab i Stockholm, Järfälla!
Information | Felrapportera - http://www.viksjogard.se/
Västgötakollektivets 
En ideell stiftelse där syftet är att bedriva utredning, behandling och utbildning för ungdomar med social problematik.
Information | Felrapportera - http://www.vastgotakollektivet.se/
Nyckelord relaterade till: behandlingshem (74 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 99 st i molnet (max:4 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar