LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet sjukgymnast

RSS-flöde inom sjukgymnast
Länkar med nyckelordet: sjukgymnastBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Citykliniken i Norrköping AB 
Citykliniken i Norrköping hjälper dig och ditt företag med friskvård, naprapati, sjukgymnastik, hälsoutveckling, massage och strategiskt hälsoarbete.
Information | Felrapportera - http://www.citykliniken.com/
David Aston, sjukgymnast 
Noggrann undersökning och därefter en specifik behandling av akuta eller kroniska besvär av leder, muskler, nerver, rygg eller nacke.
Information | Felrapportera - http://www.davidaston.se/
Godoc 
GoDoc är en rikstäckande söktjänst för att finna behandling av sjukdom eller symtom. Besökaren kan med hjälp av GoDoc söka efter ett symtom, en åkomma eller en specifik klinik för att finna lämplig behandling för sitt besvär. GoDoc erbjuder besökaren möjligheten att söka bland privat eller offentlig vård, samt privat vård i utlandet. Idén är enkel, att minska avståndet mellan patient och vårdgivare.
Information | Felrapportera - http://www.godoc.se/
Haninge Hundhälsa 
Hos oss får du hjälp med din hunds mentala och fysiska hälsa. Vårt hundsim används både för friskvård och rehabilitering. Vi erbjuder även massage, pälsvård och kurser. All rehabilitering sker i samrådan med sjukgymnast och veterinär. Katter är också välkomna.
Information | Felrapportera - http://www.haningehundhalsa.se/
Kiropraktik Göteborg 
Klinik med Kiropraktor i centrala Göteborg. Linnégatan 61. Även osteopati och Sjukgymnastik. Även mycket information om olika åkommor.
Information | Felrapportera - http://www.kiropraktikgoteborg.se/
Kiropraktor Göteborg 
Kiropraktor och sjukgymnast Kristofer Eklund. Mottagning i centrala Göteborg. Här får du en 30-45 min behandling och undersökning där Kristofer tar tillvara på både kiropraktisk och sjukgymnastiska kunskaper och tekniker. Legitimerad Kiropraktor och Legitimerad Sjukgymnast ger en bredare syn och högre kvalité på behandling och rehabilitering samt leder generellt till kortare behandlingsserier med ett bättre resultat.
Information | Felrapportera - http://www.kristofereklund.se
Vektor Programutveckling 
Vektor Programutveckling utvecklar och säljer File it! , ett enkelt program för patientadministration, journalföring, kassa och kvittohantering som kan användas av privatpraktiserande läkare, sjukgymnaster, psykologer, psykoterapeuter samt fotvårdare. File it! Är mycket enkelt att använda och kan rapportera till de flesta landsting. Läs mer om File it! På vår hemsida www.Vektor.se . File it! Hanterar journal, remissvar, epikris, anamnes, kvittoutskrifter, statistik, frikort, remisser samt textmallar. Vid månadsslut kan du skriva ut en samlingsräkning och enkelt rapportera till Landstinget via fil. Det är mycket enkelt att installera och komma igång med File it!
Information | Felrapportera - http://www.vektor.se/
Nyckelord relaterade till: sjukgymnast (50 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 58 st i molnet (max:3 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar