LänkCentrum.se Annonsera på LänkCentrum
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Hälsa och sjukvård

Föreslå kategori  RSS-flöde inom hälsa och sjukvård
LänkCentrum » Regionalt » Län » Stockholms län » Stockholm » Hälsa och sjukvård

Kategorier
• Organisationer (5)
• Sjukhus (1)
• Tandvård (9)
Bergenfjord Utveckling & Hälsa Bergenfjord Utveckling & Hälsa 
Jag, Kerstin Bergenfjord, erbjuder samtalsterapi och coaching i psykosyntes till privatpersoner. De företagstjänster jag erbjuder är grupp- och ledarskapsutveckling, kurser och föredrag samt handledning. Välkommen till nya möjligheter!
Information | Felrapportera - http://terapicoaching.se/
LOGOS Friskvårdspraktik LOGOS Friskvårdspraktik 
Har du sökt men inte fått hjälp för dina problem? Vi arbetar med akuta/kroniska problem i rörelseapparaten. Behandlingar för privatpersoner och företag.
Information | Felrapportera - http://logos-friskvard.se/
08naglar 
Vi levererar kvalité när det gäller allt inom nagelvård. Få vackra hållbara naturella naglar hos oss, långa eller korta, färgade, dekorerade naglar
Information | Felrapportera - http://www.08naglar.com/
4Colours 
Bildterapi hjälper dig hitta livslusten och kreativiteten. Coaching ger dig stöd till att göra rätt val för livet, karriären eller jobbet.
Information | Felrapportera - http://www.4colours.se/
Adoptiva Psykologmottagning 
Letar ni efter en legitimerad psykoterapeut för psykoterapi? Adoptiva har lång erfarenhet inom arbete med adoptivbarn & adoptivföräldrar och arbete så som föräldrarådgivning, anknytningsproblem, separationsången och krissamtal.
Information | Felrapportera - http://www.adoptiva.se/
Akuta Ryggjouren 
Boka naprapat, massage eller akupunktur behandlig hos akutaryggjouren Stockholm Danderyd | akutaryggjouren.com
Information | Felrapportera - http://www.akutaryggjouren.com/
AKå Individutveckling 
AKå Individutveckling vänder sig till privatpersoner och företag i Stockholmsområdet och erbjuder samtalsterapi, coaching, stresshantering och handledning - anpassade samtal som kan stödja och hjälpa människor att utvecklas utifrån sin egen unika förutsättning. Vi hjälper dig med stress och utmattning, självkänsla och självförtroende, nedstämdhet, relationer, livskris, meningen med livet, arbete, ledarutveckling, karriär och allt annat som hör livet och arbetet till. Mottagning på Johannesgränd 2 i Gamla Stan - Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.samtalet.se/
Alkoholterapeut 
Beroendebehandling, enskilt/par el. grupp. Utbildad KBT behandlare. -Det finns egentligen ingen anledning idag att må dåligt just för att du mår dåligt. Är du själv eller har en kamrat/livskamrat som är i samma situtation, ta kontakt förutsättningslöst.
Information | Felrapportera - http://www.alkoholterapeut.se/
Almagruppen 
Legitimerade psykologer i Stockholm som du vänder dig till när du behöver snabb och effektiv psykologhjälp ska. Vår verksamhet består av: Psykoterapi och psykologhjälp med samtalsterapi och Kognitiv Beteendeterapi KBT till privatpersoner, företag och institutioner. Vi har sju psykologmottagningar och samarbete med två läkarmottagningar i Stockholms innerstad. Vårt framgångsrecept är kvalité och bredd. Vi rekryterar enbart läkare, psykologer och psykoterapeuter som är legitimerade av socialstyrelsen och har minst 15 års yrkeserfarenhet. Vi kräver dessutom vidareutbildning inom något specialområde.
Information | Felrapportera - http://www.almagruppen.se/
Amachi 
Amachi företagsmassage - Stockholm, erbjuder kvalitativa massage och friskvårdsbehandlingar för personal på företag och arbetsplatser.
Information | Felrapportera - http://www.amachi.se/
Aroma Divina 
Vi säljer naturprodukter för kroppsvård (hudvård). Våra produkter innehåller endast naturliga råvaror och kommer till största delen från Dalmatien ( Kroatien). I vårt sortiment hittar man många spännande produkter för spa, hudvård, hårvård samt ansiktskrämer som är anpasade för olika hudtyper. Det finns också produkter för ditt välbefinande som innehåller extrakter från ett stort urval av aromatiska örter och växter.
Information | Felrapportera - http://www.aromadivina.se/
Avenira Center 
Avenira Center erbjuder bostäder enligt LSS med stöd och utveckling inom det neuropsykiatriska området. Våra behandlingsmetoder är utifrån PBS (Positive Behavior Support) och KBT (Kognitiv Beteendeterapi) med Ungdomar och vuxna som målgrupp.
Information | Felrapportera - http://www.avenira.se/
Bakirdan BeautyCare Södermalm 
En stund av avkoppling stoppar stressen. Nu för tiden är det svårt att identifiera sig själv. Det kan gå dagar i det moderna samhället utan att man själv vet vart man är på väg. Varför ha så bråttom? Att skämma bort sig själv kan göra underverk, både för ditt inre och yttre. Vi finns för att hjälpa dig!
Information | Felrapportera - http://www.b-beautycare.se/
Basterapi Helab AB 
Lider ni av dålig självkänsla? Vi erbjuder bland annat kognitiv beteendeterapi & livscoach i Stockholm. Välkommen in till Basterapi Helab AB!
Information | Felrapportera - http://www.basterapi.se/
Berit Gezelius 
Berit Gezelius, leg psykoterapeut erbjuder jagstrukturerande kognitiv psykoterapi, psykodynamisk psykoterapi, symboldrama i ostörd och trivsam miljö centralt på Södermalm, Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.beritgezelius.se/
Beroendelinjen 
Beroendelinjen är en stödlinje för personer oroar sig för sitt alkohol- och narkotikabruk samt för anhöriga till missbrukare. På stödlinjen får du möjlighet att uttrycka din oro och få stöd i din process för att skapa livet som du vill leva. Du kan ringa anonymt! Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.beroendelinjen.se/
Blue Medi Spa 
Njut av ansiktsbehandling och massage eller vårda ditt yttre med nagelförlängning eller tandblekning på Blue Medi Spa i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.bluemedispa.se/
Bo Axelsson, psykolog 
Jag har mottagning på Åsögatan 122, Södermalm i Stockholm där jag tar emot för kortare eller längre terapi och kontakt. Min grundsyn är psykodynamisk, kognitiv och existentiell men vid behov använder jag mig av metoder från andra teorier. I mitt arbete som psykolog och psykoterapeut möter jag kvinnor och män i olika åldrar.
Information | Felrapportera - http://boaxelsson.se/
BodyNytt.se 
Din hälsoportal på nätet. Här läser du om det senaste nyheter kring hälsan och träning. Hos oss köper du dina kosttillksott till mycket billig peng.
Information | Felrapportera - http://www.bodynytt.se/
Capio Medocular 
Capio Medocular är idag ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag, specialiserat på ögonoperation med laser, gråstarrkirurgi och behandling av optiska synfel, som exempelvis närsynthet.
Information | Felrapportera - http://www.medocular.se/
Cityvaccin 
Läkarcentrum Cityvaccin är en nyöppnad vaccinationsmottagning mitt i Stockholm city. Hit kan man komma för vaccination, råd och upplysning inför utlandsresan. Vi ser även över grundskydd vad gäller polio, stelkramp, difteri och kikhosta.
Information | Felrapportera - http://www.cityvaccin.se/
Clinic Divine 
Letar ni efter en hudterapeut i Stockholm? Clinic Divine erbjuder prisvärda behandlingar inom hudvård, kroppsvård och vaxning. Välkommen in för mer information!
Information | Felrapportera - http://www.clinicdivine.se/
Clinique Esthétigue 
Vi utför bröstförstoring, bröstplastik och annan plastikkirurgi. Maj och Mats Malm är godkända specialister i plastikkirurgi. Vår klinik ligger i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.plastikkirurgi-malm.se/
Concresco AB 
Vi hjälper medarbetare på företag att skapa enklare och effektivare arbetsmetoder för att minska stressen. Välkommen in!
Information | Felrapportera - http://www.concresco.se/
Cristinas Nageldesign 
Att fixa sina naglar är mer än bara utseende. Det är avkopplande och ger möjlighet till lite småprat på tu man hand.
Information | Felrapportera - http://web.comhem.se/abzu/nails/start.html
Del Carmen skincare 
Del Carmen Skincare har ett brett urval av skönhetsbehandlingar för kvinnor och män. Hos oss får du personlig hudanalys och rådgivning vid varje behandling. Du erbjuds professionell hud- & skönhetsvård och du blir väl omhändertagen och riktigt ompysslad!
Information | Felrapportera - http://www.delcarmen.se/
DLPP 
Vi är en leg. Psykolog i Stockholm som hjälper både privatpersoner med parterapi, krishantering, konflikthanter med mera. Vi hjälper även familjer med familjeterapi genom samtalsterapi.
Information | Felrapportera - http://www.dlpp.se/
Dr Ma Akupunktur- & Hälsoklinik 
Dr. Ma erbjuder akupunktur i Stockholm. Vi behandlar medicinska sjukdomar med akupunktur, koppning och örtmedicin. Välkommen till Dr Ma Akupunktur- & Hälsoklinik för konsultation!
Information | Felrapportera - http://www.dr-ma-akupunktur.com/
Dynamiskt arbete 
Hos psykoterapeut Elizabeth Norman får du i egen takt genomgå en personlig utveckling där du kan få hjälp med att arbeta med olika former av svårigheter som till exempel stress och ångest.
Information | Felrapportera - http://www.dynamisktarbete.se/
Estelle & Thild 
Våra produkter är speciellt anpassade för barns ömtåliga hud. Serien är ekologiskt certifierad och innehåller välbeprövade naturliga ingredienser av högsta kvalitet, utan onödiga syntetiska kemikalier.
Information | Felrapportera - http://www.estellethild.se/
Farsta Kiropraktorklinik 
Kiropraktor Harry Jansson arbetar med kiropraktik på hans klinik i Farsta, söder om Stockholm. Han hjälper dig med flera rygg- och axelbesvär.
Information | Felrapportera - http://www.kiropraktorhj.se/
Feldenkraisstudion 
Feldenkraismetoden erbjuder ett unikt system av principer för individuell utveckling och hälsa. Metoden som bygger på ett tvärvetenskapligt tänkande syftar till att genom rörelse utforska hur vi handlar och utveckla det sätt på vilket vi agerar i samspel med sin omgivning.
Information | Felrapportera - http://www.feldenkraisstudion.se/
Feng Shui Room & Garden 
Feng shui - room & garden är ett momsregistrerat företag i Stockholmsområdet som samarbetar med ett växande nätverk av certifierade feng shui konsulter.
Information | Felrapportera - http://www.room-garden.se/
Floating Danderyd 
Floating hjälper dig med avkoppling, smärtlindring och stresshantering. Floating i Stockholm finns hos Floating Danderyd. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.floatingdanderyd.se/
Friskfaktorer.se 
En site för personer med viktproblem och ätproblem där man arbetar med kognitiv pedagogik och har en helhetssyn på problematiken.
Information | Felrapportera - http://www.friskfaktorer.se/
Gestaltterapi och taktil stimulering 
Individuell samtalsterapi och parterapi kring relationsproblem och föräldraskap med Enneagrammet som ett redskap för personlig utveckling. Taktil stimulering för att lindra smärta och skapa lugn och ro. Gestaltterapeut och beröringspedagog Emma Feigenberg, Södermalm, Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.feigenberg.se/
Glömstapoolen 
Glömstapoolen vänder sig till privatpersoner som önskar hälsokontroller och vaccineringar. Vi har även grupper och utbildningar såsom hjärt & lungräddning och livräddar förstahjälpen-utbildning för barn. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.glomstapoolen.com/
Grevgatan 24 
Grevgatan 24 - psykoterapimottagning ligger centralt i Stockholm. Beroende på klientens problematik erbjuder vi psykodynamisk kort- och långtidsterapi, kognitivbeteende terapi, samt par och familjterapi. Arbetsspråk: svenska, engelska, franska och finska. Läs mer på vår hemsida eller kontakt samordnare Anna Niva Printz för mer information, 070-491 95 95 eller info@grevgatan24.se.
Information | Felrapportera - http://www.grevgatan24.se/
Hammarby Behandlingscenter 
Hammarby Behandlingscenter är en väl etablerad ortoped och naprapatklinik söder om Södermalm i Stockholm. Vi behandlar patienter med ortopediska åkommor.
Information | Felrapportera - http://www.hammarbybehandlingscenter.se/
HangUps 
Här får Du en möjlighet att hitta nya förhållningssätt & nya verktyg för att kunna förstå Dig själv bättre. Du får hjälp att hitta Din vilja, Ditt mod & Din kraft för att skapa en djupgående förändring i Ditt liv.
Information | Felrapportera - http://www.hangups.se/
Helénes Hudvård 
Stressa av med en skön hudbehandling, fotvård, vaxning eller manikyr i Centrala Stockholm. De behandlingar som salongen utför passar både män och kvinnor.
Information | Felrapportera - http://www.helenes-hudvard.se/
Improva Plastikkirurgi 
Vi utför olika sorters plastikkirurgi såsom bröstförstoring, läppförstoring och hakimplantat. Välkommen till Stockholms nya klinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi!
Information | Felrapportera - http://www.improvaplastik.se/
International Beauty School of Sweden 
Hos oss finner du hudvård, skönhetsvård och ansiktsbehandling vi tillhandahåller massageutbildning, hudterapeututbildning. Det finns möjlighet till, distansutbildning.
Information | Felrapportera - http://www.beautyschool.se/
Itrim 
Itrim är experter på viktminskning. Vi hjälper dig att börja motionera på ett roligt och enkelt sätt och gå ner i vikt på ett varaktigt sätt.
Information | Felrapportera - http://www.itrim.se/
Kerstin Esberg 
Vår exklusiva salong är belägen centralt mitt i Stockholm City p åKungsgatan 72. Välkommen in på en behandling eller rådgivning kring hudvård och skönhet. Vi kan diatermi, laserbehandlingar, kemisk peeling, permanent hårborttagning mm.
Information | Felrapportera - http://www.kerstinesberg.com/
Kinaterapi.se 
Akupunktur, massage, nackebesvär. Erfarna kinesiska läkare behandlar dina besvär och gör dig välmående!
Information | Felrapportera - http://www.kinaterapi.se/
Kinesiska Murens Akupunktur 
Lider du av depression, sömnlöshet eller barnlöshet? Välkommen till Kinesiska Murens Akupunkturklinik på Södermalm i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.doktorwang.se/
KirurgiCentrum 
KirurgCentrum är en av Stockholms äldsta och största privata kliniker för estetisk kirurgi. Hos oss får Du högkvalitativ kirurgisk vård av plastikkirurger med lång erfarenhet som alla är medlemmar i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.
Information | Felrapportera - http://www.kirurgcentrum.com/
Klara samtal & utveckling 
Klara samtal & utveckling erbjuder samtalsterapi och coaching för dig som vill ha ett bollplank. Det är ur svårigheter som vi människor växer. Jag hjälper dig att finna dina svar inom dig. Arbetar med psykosyntes som värdegrund.
Information | Felrapportera - http://www.klarasamtal.se/
Kliniken 
Välkommen till KLINIKEN! Vi erbjuder högkvalitativ estetisk plastikkirurgi, kroppsskulptering, medicinsk hudvård och mycket mer med ett personligt och professionellt bemötande.
Information | Felrapportera - http://www.kliniken.se/
Kroppia 
På Kroppia går patientens välbefinnande före allt annat. Vi jobbar med att få den som söker oss att må bra. Här kan du får en skön och välgörande halv eller helkropps massge, eller så kan du söka för att du har ont alt besvär från rygg, nacke, idrottskada mm.
Information | Felrapportera - http://www.kroppia.se/
Kroppscompagniet i Stockholm AB 
Naprapatbehandling eller klassisk massage för dig som behöver hjälp med muskel, ledvärk eller idrottsskador. Ansiktsbehandling, aromamassage, vaxning, make-up, och andra kroppsbehandlingar. T-Odenplan Stockholm. Boka din tid online! Självklart försäkrade genom våra respektive förbund, SNF, Svenska Naprapatförbundet samt SEYF, Svenska Estetikers Yrkesförbund.
Information | Felrapportera - http://www.kroppscompagniet.se/
La Vida Laser Clinic 
LaVida är en laserklinik i Stockholm som bland annat erbjuder laserbehandling av acneärr och permanent Make Up.
Information | Felrapportera - http://www.lavida.se/
Larisas Hudvård 
Jag erbjuder professionell hudvård med många typer av behandlingar. Jag använder Dermalogicas produkter i mina ansiktsbehandlingar samt säljer dem. Man kan också köpa presntkort hos mig.
Information | Felrapportera - http://www.larisashudvard.se/
Lars Näslund, Samtalsterapeut 
Första mötet kostnadsfritt. Kontakta mig för att boka in ett kostnadsfritt första terapi besök utan förpliktelser. Jag tar emot i en trevlig lokal vid Odenplan i stockholm. Välkommen.
Information | Felrapportera - http://www.samtalsterapi.eu/
Laser & Estetik 
Laser & Estetik - Nordens största hälso- och skönhetskoncept inom laser.
Information | Felrapportera - http://www.laserestetik.se/
Lepigen.se 
Gå ner i vikt snabbt och säkert med Lepigen viktminsknings produkter är det möjligt. Förändringen börjar nu!
Information | Felrapportera - http://www.lepigen.se/
Levande liv 
Jag erbjuder samtalsterapi, coaching och föreläsningar på arbetsplatser och i min mottagning på Inspirato mitt i Stockholm. Min firma Levande liv inriktar sig främst på personlig utveckling genom samtalsterapi och kan ses som ett komplement till landstinget och den traditionella terapin.
Information | Felrapportera - http://www.levandeliv.se/
Lifestyle Clinic 
En specialistklinik för kosmetisk, terapeutisk och plastikkirurgi för både kvinnor och män i centrala Stockholm. Specialister inom modern Fettsugning (Smartlipo). Du kommer att möta specialister inom plastikkirurgi, estetisk kirurgi, hud- och laserterapeuter och medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom sina områden.
Information | Felrapportera - http://www.lifestyleclinic.se/
LightCare Stockholm 
Ta bort rynkor, hårväxt, synliga kärl, pigmentfläckar och tatueringar med den senaste IPL teknologin samt vår kunskap och kompetens. Välkommen till LightCare!
Information | Felrapportera - http://www.lightcare.se/
Lilla noi 
Lilla noi fotvård & Thaimassage ligger centraltvid T-Centralen i Stockholm. Vi kan erbjuda Traditionell Thaimassage, Thai Aromamassage, Thailändsk Oljemassage, Thai Head & Shoulder, Thai Fotmassage, m.m.
Information | Felrapportera - http://www.noi.nu/
LiteAway 
Vi på LiteAway erbjuder laserfettsugning, smartlipo och Liposkulptur. Är du intresserad av fettsugning med laser? Välkommen till oss på LiteAway i Stockholm!
Information | Felrapportera - http://www.liteaway.com/
Lundberg, Eila - Psykoterapeut 
En auktoriserad kognitiv psykoterapeut i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.eilalundberg.se/
Luuxry Spa 
Slut ögonen och dröm dig bort till lavendelfält i Frankrike, havsbad i Italien eller något annat favoritställe du har. Välj sedan bland någon av våra sköna behandlingar och ge dig själv eller någon annan en upplevelse bortom vardagen. Alla våra terapeuter är välutbildade och kommer att göra allt för att du ska få en så härlig och avkopplande stund som möjligt, för alla dina sinnen.
Information | Felrapportera - http://www.luxuryspa.se/
Massagebokning.se 
Emanuel Burman massageterapeut Stockholm. Klassisk Svensk massage samt terapeutiska behandlingar vid skador och besvär. Behandlingar för privatpersoner och företag.
Information | Felrapportera - http://www.massagebokning.se/
Massagekonsult 
Massagekonsult har bedrivit företagsmassage i över 10 år. På vår hemsida hittar du även tips om olika behandlingar och de bästa terapeuterna enligt vårt tycke. Besök även vår webbutik!
Information | Felrapportera - http://www.massagekonsult.se/
MedHelp 
MedHelp tillhandahåller högkvalitativa, kundanpassade och kostnadseffektiva tjänster inom sjukvårdsrådgivning, sjukanmälan och friskanmälan till serviceinriktade organisationer och företag.
Information | Felrapportera - http://www.medhelp.nu/
Mental Friskvård 
Floating är frisk-och hälsovård när den är som skönast. Unna dig en effektiv avspänning och återhämtning i en lugn och trevlig miljö.
Information | Felrapportera - http://www.mentalfriskvard.se/
Migränföreningen 
Här får man information om både migrän och huvudvärk. Även kronisk migrän, barnhuvudvärk spänningshuvudvärk, hortons huvudvärk samt också andra huvudvärksrelaterade sjukdomar. Här finns även information om symtom och behandlingar samt även alternativa behandlingsmetoder.
Information | Felrapportera - http://www.migrania.se/
MindBlow 
Genom att utveckla ditt medvetande så kan du nå framgång i livet. Uppnå dina visioner och mål. Här kan du anlita en personlig coach som hjälper dig i din utveckling. Det blir en samarbetspartner som du kan bolla dina idéer med.
Information | Felrapportera - http://www.mindblow.se/
Mindfulness Meditation 
Vi erbjuder stresshantering och meditation i Stockholm. Vår 8-veckors mindfulness kurs ger praktiska verktyg för att hantera livets dagliga utmaningar.
Information | Felrapportera - http://www.mindfulnessmeditation.se/
Move You 
Vi kan erbjuda motivationsprogram, arbetsmotivation, mental träning, hjälp att öka prestationsförmågan och koppla bort störande moment. Välkommen till MoveYou i Stockholm!
Information | Felrapportera - http://www.moveyou.se/
Myspirit.se 
Myspirit.se - kunskap och utvalda produkter för yoga, såsom ekokläder, yogakläder, yogamattor, spikmatta, meditationskuddar och mycket mer. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.myspirit.se/
Nagelprylar 
Nagelprodukter för alla - akryl, gelé, silke mm. Allt av högsta kvalitet och stort urval. Snabba leveranser.
Information | Felrapportera - http://www.nagelprylar.se/
Naprapat Stockholm 
Enligt en studie presenterad 2007 är naprapati bättre än läkarbesök vid ont i ryggen. Studien visade att naprapati hade bättre effekt vid rygg- och nackbesvär jämfört med resultatet av läkarrådgivning enligt gällande riktlinjer.
Information | Felrapportera - http://www.naprapatstockholm.se/
Naprapat-Rehab 
I Abrahamsberg i Bromma i västerort ligger våran fräscha naprapatklinik. Här hjälper vi dig med ledbesvär i fötter, knän, höfter, handleder, armbågar, axlar och självklart ryggvärk och idrottsskador. Vi behandlar kroniska som nytillkomna besvär. Vi hjälper dig även med rehabilitering av dina besvär i vårt gym. Personlig träning är även det en del av vår verksamhet. Naprapat-Rehabs tre grundområden är därmed naprapati, rehabilitering och personlig träning.
Information | Felrapportera - http://www.naprapat-rehab.se/
Naprapatkliniken 
Lider ni av nackspärr, ischias, hälsporre eller hälseneinflammation? Besök en lokal naprapat i Älvsjö. Välkommen in för mer information!
Information | Felrapportera - http://www.ryggochleder.se/
Odenplans Ryggklinik 
Har du Nackspärr, ryggskott, löparknä eller spänningshuvud? Uppsök Odenplans Ryggklinik i Stockholm!
Information | Felrapportera - http://www.odenplansryggklinik.nu/
Opening Lotus 
Psykosyntes och känslo-clearing är en terapi som kombinerar samtal och coaching med en transformativ meditation som utgår från djup avslappning. Mariel Roxendal erbjuder sessioner i Stockholm eller på telefon.
Information | Felrapportera - http://www.openinglotus.se/
Palace SPA Relax 
Ett SPA för lugn och ro, som inbjuder till avkoppling och njutning. Behandlingar som ger ett lyft för kropp och själ. Elite Palace Hotel i Stockholms City, S:t Eriksgatan 115, välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.palacesparelax.se/
Phenix TM/CAM kliniken 
Phenixkliniken är det kompletta alternativet mitt i stan! Här får du allt du önskar dig och lite till vad gäller ditt fysiska, mentala och andliga välbefinnande.
Information | Felrapportera - http://www.phenix.se/
Prima Balans 
Kroppsterapi som går på djupet och hjälper klienten att släppa kroniska muskelspänningar. Kan hjälpa vi ont i kroppen, stress, svårt att sova, ständig trötthet¨. Man kan också gå i behandling för sin personliga utvecklings skull då man får mer kontakt med sitt inre liv, sina känslor och sin inre potential. Det blir lättare att vara sig själv.
Information | Felrapportera - http://www.primabalans.se/
Psykologmottagning Wolfgang Salhoff 
Jag är legitimerad psykolog och erbjuder psykoterapi i centrala Stockholm. Ring eller e-posta vid t ex depression/nedstämdhet, ångest, fobier, relationsproblem eller kriser. Jag arbetar utiftrån kognitiv beteendeterapi (KBT).
Information | Felrapportera - http://www.psykologsthlm.se/
Psykosyntesrummet 
Ge dig möjlighet att lära känna dig själv i en trygg terapeutisk relation med utrymme fritt från krav. Du som är sökare, befinner dig i kris eller bär på gammal sorg och smärta etc kommer att ha glädje av de kreativa metoder jag använder: vägledda visualiseringar, sand-play, målning, drömarbete mm. Ibland är kontakten och det djupa samtalet tillräckligt. Jag har många års erfarenhet. Tar gärna emot äldre människor som behöver acceptera och försonas med livet som det blev. Mottagning på Söder.
Information | Felrapportera - http://www.psykosyntesrummet.se/
PureMastery 
Här får du coaching och naprapatbehandling så att du kan leva din fulla potential. Har du fysiska och/eller psykiska besvär som hindrar dig i din vardag har du kommit helt rätt. Nästan oavsett vad du har för mål kan jag hjälpa dig att uppnå dessa snabbare och enklare än vad du kanske trodde var möjligt.
Information | Felrapportera - http://www.puremastery.se/
QT-Nails & Beauty 
Beställ skönhetsbehandling, pedikyr, ansiktsbehandling eller nagerförlängning i Stockholm. Välkommen till QT-Nails & Beauty!
Information | Felrapportera - http://www.qt-nailsandbeauty.dinstudio.se/
Roukys Hair 
Hos Rouky′s Hair afrosalong i Stockholm får du hjälp att skapa rastaflätor och dreadlocks. Vi säljer även och hjälper dig med löshår och hairextentions. Roukys Hair har lång erfarenhet inom flätor och löshår.
Information | Felrapportera - http://www.roukyshair.se/
Rådgivarhuset 
När du söker familjerådgivning eller psykoterapi är det viktigt med erfarenhet och kompetens. Mats Wretås är socionom, auktoriserad familjerådgivare och legitimerad psykoterapeut. 30 års erfarenhet av arbetet med problem i parrelationer eller individuellt.
Information | Felrapportera - http://radgivarhusetab.dinstudio.se/
Samruai Thaimassage 
Vi har 9 st thailändska massörer som fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok, vi har upp till 20 års erfarenhet av massage i Thailand varav en med 16 års praktik i Thaiwan.
Information | Felrapportera - http://www.samruaithaimassage.se/
Samtalsstudion i Stockholm 
På Samtalsstudion är vi ett antal samtalsterapeuter och coacher med olika inriktningar som arbetar med privatpersoner och företag. Vi erbjuder samtalsterapi med psykosyntes, traumabearbetning, bildterapi och coaching för liv, jobb och hälsa. Samtalsstudion ligger i Vasastan i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.samtalsstudion.se/
Samtalsterapi i Stockholm 
Leg. psykolog Miriam Wessman erbjuder samtalsterapi, familjeterapi och psykoterapi med par eller individuellt i Stockholmsområdet.
Information | Felrapportera - http://www.familjeterapi.com/
Samtalsterapi med Levande liv 
Jag erbjuder samtalsterapi, coaching och föreläsningar på arbetsplatser och i min mottagning på Inspirato mitt i Stockholm. Jag har personlig erfarenhet av utbrändhet, stresshantering och depression.
Information | Felrapportera - http://www.samtalsterapi.org/
Scandic International 
Vi erbjuder tjänster såsom personlig assistans runt om i Sverige. Vi finns bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. För mer info om våra personlig assistent tjänster, kontakta oss! - Scandic International
Information | Felrapportera - http://www.scandicinternational.com/
Sensation Stockholm 
Sensation Stockholm är en salong på södermalm som erbjuder hudvård, vaxning och färgning av ögonfransar och -bryn.
Information | Felrapportera - http://www.sensationstockholm.se/
Setterwalls kiropraktik 
Legitimerad kiropraktor och massör mitt på södermalm i stockholm. Kiropraktik kan hjälpa dig vid ryggbesvär, nackspärr, muskelvärk m.m.
Information | Felrapportera - http://www.kiropraktor.eu/
Simon′as Nagelstudio 
Simon′as Nagelstudio kan ge dig nagelvård enligt de modernaste och bästa teknikerna för att ge dina naglar den vård de behöver.
Information | Felrapportera - http://www.simonas.se/
Sjöstrand Consulting 
Välkommen till Inre Styrka. Vi hjälper personer och företag att snabbt lösa sina problem och ta fram det absolut bästa ur sig själva.Konkurrera om framtidens kunskap redan idag.
Information | Felrapportera - http://www.inrestyrka.se/
Slim and Tone 
Slim and Tone är expressträning i eget gym för kvinnor. En balanserad träningsform som inriktar sig speciellt på träning för kvinnor, med franchise företag runt om i världen. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.slimandtone.se/
SLM Kliniken 
SLM-kliniken erbjuder olika behandlingar, bland annat Botox, Restylane, Mesoterapi, Juvederm och Filler. Vi strävar efter den bästa serivce för en trygg och nöjd kund! Välkommen in till oss!
Information | Felrapportera - http://www.slmkliniken.se/
Slussen Thai Massage 
Här får du thaimassage av välutbildade thaimassörer. Vi har också oilmassage, aromatherapy, fotmassage för en som vill ha en mer avkopplande stund med en välmående känsla efter.
Information | Felrapportera - http://www.slussenthaimassage.se/
Slussen thaimassage 
På Slussen thaimassage får ni i en skön och fräsch miljö seriös massage med duktiga massörer. Boka in ett avkopplande möte med dig själv, mannen, vänninan och kom till oss för total avkoppling, tid att bara vara ger lyx till själen och det är du värd.
Information | Felrapportera - http://www.slussenthaimassage.se/
Spa Linaro på Hässelby Slott 
Spa Linaro på Hässelby Slott - spabehandling i genuin slottsmiljö 1,5 mil från Sthlms centrum. Vi ger spabehandlingar till både privatpersoner som företag. Individuell spamassage, spaträffar, konferensspa, chokladmassage, hot stone massage liksom ansiktsbehandlingar, lerkurer, manikyr och pedikyr.
Information | Felrapportera - http://www.spalinaro.se/
Sparkling Skin Stockholm 
Sparkling Skin Stockholm erbjuder ansiktsbehandling, massage, hudvård, pedikyr och vaxning i en avslappnande miljö i Vasastan, mitt i Stockholm. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.sparklingskinstockholm.se/
Spinex Naprapater 
Professionell behandling med naprapati och akupunktur av legitimerad naprapat. Mottagning centralt i Stockholm för privatpersoner, företag och försäkringsärenden.
Information | Felrapportera - http://www.spinexnaprapater.se/
Spirande växande möten 
Nina Wahlin Autktoriserad samtalsterapeut, samtalsterapi, coachning, stödsamtal enskilt och i grupp. Livet ett ständigt växande- jag möter dig där du är och följer dig dit du är påväg.
Information | Felrapportera - http://www.spirande.com/
Sthlm physique 
Sthlm Physique erbjuder all form av massage för privatpersoner och företag. Våra massörer är certifierade terapeuter.
Information | Felrapportera - http://www.sthlmphysique.se/
Stockholms Kiropraktorklinik 
Legitimerad kiropraktor i Stockholm City med 25 års erfarenhet. Hjälper dig med bl. a ryggproblem, ryggskott, ischias, tennisarm, spänningshuvudvärk, migrän, låsningar, gravid och ont i ryggen, fotskador, tennisarmbåge, musarm m. fl. För bästa hjälp ber vi dig att kontakta oss via mail eller telefon, välkomna!
Information | Felrapportera - http://www.stockholmskiropraktorklinik.se/
Stockholms psykoterapimottagning 
Stockholms psykoterapimottagning hjälper dig genom psykoterapin att öka du dina möjligheter att bli varse dina beteenden, tankemönster och bakomliggande orsaker till det som bl. a. Skapar stress och ohälsa av olika slag. Alla våra terapeuter är legitimerade psykoterapeuter med minst 10 års erfarenhet från kognitiv-, psykodynamisk och kroppspsykoterapeutisk terapi.
Information | Felrapportera - http://www.stockholmspsykoterapimottagning.se/
Stockholms RehabKlinik AB 
Stockholms RehabKlinik är en centralt belägen rehabiliteringsklinik mitt på Södermalm i Stockholm. Här arbetar naprapater, sjukgymnaster och massörer tillsammans och vårat gemensamma mål är att hitta en behandlingsform som passar varje persons individuella behov.
Information | Felrapportera - http://www.stockholmsrehabklinik.se
Stockholmskbt.se 
KBT, terapi, handledning. Välkommen till Stockholms KBT Praktik. vi erbjuder kognitiv beteendeterapi för vuxna, ungdomar och barn.
Information | Felrapportera - http://www.stockholmskbt.se/
Sunnanbo Kiropraktik 
Välkommen till legitimerad kiropraktor Karin Sunnanbo. Hos mig får du hjälp med besvär i kroppens leder och muskler. Du får hjälp med behandling och individuella träningsprogram. Jag samarbetar med sjukgymnast, naprapat, massör, kostrådgivare och coacher för att du ska få bästa resultat.
Information | Felrapportera - http://www.sunnanbokiropraktik.se/
Svalans Bildateljé 
Till Svalans Bildateljé är alla välkomna, här finns intressanta kurser i fritt måleri, bildkommunikation, bildterapi, mindfulness och mycket annat! Annika Ryttare Svalfors driver ateljén och är legitemerad bildterapeut och utbildad inom bla. korttidsterapi och mindfulness.
Information | Felrapportera - http://www.svalansbildatelje.com/
Sveahälsan 
Sveahälsan välkomnar patienter och erbjuder personlig och professionell hälso- och sjukvård med specialist-kompetens inom allmänmedicin, företagshälsovård samt preventiv medicin (anti aging).
Information | Felrapportera - http://www.sveahalsan.se/
Sveavaccin.se 
Välkommen till Svea Vaccin! Vår vaccinationsklinik ligger belägen i centrala Stockholm. Vi utför vaccinering mot bl. a. tbc, malaria, gula febern, tbe och gulsot m. m.
Information | Felrapportera - http://www.sveavaccin.se/
Tandblekning Stockholm 
Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla. Hos Tandblekning Stockholm betalar Du endast 2995 SEK!
Information | Felrapportera - http://www.tandblekningstockholm.com/
Terapihuset Orange 
Samtalsterapi, Resanterapi, Regressionsterapi och Metamedicin. Välkommen till Terapihuset Orange i Stockholm!
Information | Felrapportera - http://www.terapihusetorange.se/
The-key.se 
Healing, Schamanskt arbete, Tarot. Jag kan hjälpa dig med exempelvis healing och schamanskt helande arbete, välkommen till the-key.se!
Information | Felrapportera - http://www.the-key.se/
Ulla Holmberg 
Ulla Holmberg är en av de mest kända psykoterapeuterna i Stockholm och har jobbat med KBT (Kognitiv Beteendeterapi) i mer än 30 år. Hon erbjuder sin hjälp med t. Ex depressionsproblem, sömnproblem, social fobi, stresshantering, relationsproblem, m. m.
Information | Felrapportera - http://www.ullaholmberg.se/
Utvilad.se 
Utvilad.se är en sajt med information om sömn och sömnproblem. Här hittar du effektiva och beprövade sömntips som har visat sig ha en kraftfull och varaktig effekt på sömnsvårigheter.
Information | Felrapportera - http://www.utvilad.se/
Vikt och hälsa 
Minska din vikt och förbättra din hälsa med Cambridgekuren. Vi ligger belägna i Tyresö, Stockholm. Välkommen till Vikt och hälsa i Tyresö!
Information | Felrapportera - http://www.viktohalsa.nu/
Wallberghälsan 
Wallberghälsan erbjuder företagshälsovård, friskvård och hälsokontroll för dig som privatperson och Företag! Samt rådgivning, stöd och utbildning kring arbete med arbetslivsinriktad rehabilitering och rehabiliteringsutredning
Information | Felrapportera - http://www.wallberghalsan.se/
Wellness Sthlm AB 
Det bästa av det bästa inom hälsa och skönhet. Få en naturlig bränna med spraytanning på 3 minuter. Kom i toppform med Cambridgekuren, hårförlängningar till kanonpriser!
Information | Felrapportera - http://www.wellnessthlm.se/
Wäxa Medimoves 
Genom att imitera och undersöka olika former av rörelsestrukturer och känslostrukturer kan vi medvetandegöra både oss själva och vår omvärlds påverkan. På Wäxas kurser lär du dig att lita på kroppen. Wäxa Medimoves är en fantastisk väg till självtillit.
Information | Felrapportera - http://www.waxa.org/
Yogabliss 
Välkommen till Lou Åbergs hemsida med info om yoga, healing och ayurveisk yoga massage. Samt om yoga kurser och retreater i hatha, kundalini och vinyasa yoga.
Information | Felrapportera - http://www.yogabliss.se/
Här hittar du mer information om Hälsa och sjukvård på webben: