LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Massage

Föreslå kategori  RSS-flöde inom massage

Amachi 
Amachi företagsmassage - Stockholm, erbjuder kvalitativa massage och friskvårdsbehandlingar för personal på företag och arbetsplatser.
Information | Felrapportera - http://www.amachi.se/
Bodytech Body & Mind 
Bodytech Body & Mind är ett norrländskt företag som erbjuder massagebehandlingar, kvalitetshudvård och hemma spa-produkter för kropp och själ. Bodytech finns i Luleå, Unbyn och Kiruna. Samtliga behandlingar utföres av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör med ansvarsförsäkring från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Här kan du bl.a få behandlande massage, hot stone-behandlingar, ansiktsbehandlingar eller ha en spa-kväll med dina vänner! Företagsmassage på plats, massage med hembesök eller i lokalen i centrala Luleå.
Information | Felrapportera - http://www.bodytechnology.se/
Calma massage 
Calma massage erbjuder massage av en certifierad massageterapeut i Linköping. Jag erbjuder allt från behandlande massage, avslappningsmassage, taktil/fibromassage och hot stone massage. Varmt välkommen.
Information | Felrapportera - http://www.calmamassage.se/
Cityterapeuterna 
Cityterapeuterna är ett modernt hälsoföretag som både erbjuder behandlingar vid olika smärttillstånd samt ett brett utbud av marknadens bästa produkter vid besvär eller förebyggande egenvård.
Information | Felrapportera - http://www.cityterapeuterna.se/
David Aston, sjukgymnast 
Noggrann undersökning och därefter en specifik behandling av akuta eller kroniska besvär av leder, muskler, nerver, rygg eller nacke.
Information | Felrapportera - http://www.davidaston.se/
DeepMassage 
Deep Massage erbjuder djupgående svensk klassisk massage. Vi håller till i Sportlifes lokaler på Lindholmen i Göteborg. Vi går igenom kundens behov och lägger därefter upp ett åtgärdsprogram.
Information | Felrapportera - http://www.deepmassage.se/
Eriks Massage & Kroppsvård 
Eriks Massage & Kroppsvård finns i Västerås. Massör På Dina Villkor. Hjälper dig med stress, avslappning och onda muskler. Erbjuder massage till både företag och privatpersoner. Återförsäljare av Oriflame, naturlig svensk kosmetik, hudvård och Wellnessprodukter till bra priser
Information | Felrapportera - http://www.eriksmassageokroppsvard.com/
Erngards hälsa & massage 
Modern massagepraktik belägen i centrala Göteborg. Boka enkelt din massage på nätet.
Information | Felrapportera - http://www.erngards.se/
Företagsmassage i Göteborg 
Företagsmassage i Göteborg är ett företag som är inriktat mot företagshälsovård och företagsmassage mot stora och små företagskunder. Företaget har en praktik i centrala göteborg, men kommer gärna ut till ert företag för konsultation och behandling
Information | Felrapportera - http://www.xn--fretagsmassage-gteborg-uhcp.se/
Gunnel massage 
Har Du spänningar i kroppen eller huvudvärk, stresskänningar eller hög belastning? Jag erbjuder massage, hudvård och hjälp med att höja ditt antioxidantvärde. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.gunnelsmassage.se/
Göteborgs Massage & Rehab 
Vi är ett team av erfarna massörer och massageterapeuter som erbjuder både behandlingar till privatpersoner i vår lokal mitt i centrala Göteborg och företagsmassage. Bokning online på vår hemsida. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.goteborgsmassage.se/
Hamam Oriental 
Turkiskt Hamambad är en 1. 000-årig tradition, njut av orientaliska dofter, ånga, värme och ljudet av rinnande vatten.
Information | Felrapportera - http://hamamoriental.se/
Harison 
Harison är ett svenskt företag som grundades år 2008 och har sitt säte i Stockholm. Harisons affärsidé ska färgas av enkelhet, prestigelöshet, passion och humor. Genom ett professionellt, aktivt och ansvarsfullt utövande där Harison skapar ett unikt mervärde för människor.
Information | Felrapportera - http://www.eloiharison.se/
Holiday Spa & Massage 
Holiday Spa & Massage Vägen till välbefinnande. En Komplett Spa & Massage anläggning mitt i Luleå centrum.
Information | Felrapportera - http://www.holidayspa.se/
Inre balans 
Inre balans, balansering av dina enirgier genom massage och healing, att hitta sitt inre jag och bli ett i harmoni mellan själ o kropp
Information | Felrapportera - http://www.inrebalans.vpsite.se/
International Beauty School of Sweden 
Hos oss finner du hudvård, skönhetsvård och ansiktsbehandling vi tillhandahåller massageutbildning, hudterapeututbildning. Det finns möjlighet till, distansutbildning.
Information | Felrapportera - http://www.beautyschool.se/
Kinaterapi.se 
Akupunktur, massage, nackebesvär. Erfarna kinesiska läkare behandlar dina besvär och gör dig välmående!
Information | Felrapportera - http://www.kinaterapi.se/
Kroppia 
På Kroppia går patientens välbefinnande före allt annat. Vi jobbar med att få den som söker oss att må bra. Här kan du får en skön och välgörande halv eller helkropps massge, eller så kan du söka för att du har ont alt besvär från rygg, nacke, idrottskada mm.
Information | Felrapportera - http://www.kroppia.se/
Lilla noi 
Lilla noi fotvård & Thaimassage ligger centraltvid T-Centralen i Stockholm. Vi kan erbjuda Traditionell Thaimassage, Thai Aromamassage, Thailändsk Oljemassage, Thai Head & Shoulder, Thai Fotmassage, m.m.
Information | Felrapportera - http://www.noi.nu/
Livslustan 
En sida som beskriver utbildning till Cirkulations- och Nervbane terapeut. En helhetsterapi för kropp och själ. Du kan bli både Diplomerad och Certifierad av Brancrådet för Komplementär Medicin (BKM)
Information | Felrapportera - http://www.livslustan.se/
Massage Akuten 
Jag är certifierad massageterapeut av branschrådet svensk Massage. Jag har viss medicinsk utbildning samt utbildningar i manuell kroppsbalansering
Information | Felrapportera - http://www.massageakuten.se/
Massagebokning.se 
Emanuel Burman massageterapeut Stockholm. Klassisk Svensk massage samt terapeutiska behandlingar vid skador och besvär. Behandlingar för privatpersoner och företag.
Information | Felrapportera - http://www.massagebokning.se/
Massagekonsult 
Massagekonsult har bedrivit företagsmassage i över 10 år. På vår hemsida hittar du även tips om olika behandlingar och de bästa terapeuterna enligt vårt tycke. Besök även vår webbutik!
Information | Felrapportera - http://www.massagekonsult.se/
Massageterapeuter.se 
Massageterapeuter.se är Sveriges största portal för information och sökning av massageterapeuter, massage och massörer.
Information | Felrapportera - http://www.massageterapeuter.se/
Millbergs Massage 
Certifierad massör som finns på tisdagar vid salong Evelem i Jakobsberg, kan även komma ut till företag inom Stockholmsområdet.
Information | Felrapportera - http://massage.millbergs.com/
Naringsterapeuten.se 
Hårmineralanalys, Klassisk massage, Statiner. Välkommen till näringsterapeuten Anna Jensson Hjelm. .
Information | Felrapportera - http://www.naringsterapeuten.se/
Natlada Spa HB 
Natlada Spa erbjuder behandlingar inom traditionell thaimassage, oljemassage samt fotmassage. Vi finns i Jakobsberg vid centrum. Våra massörer är utbildade vid Wat Po i Bangkok.
Information | Felrapportera - http://www.natlada.se/
Relax Thaimassage 
Nu kan vi erbjuda massage i avstressande miljö mitt i Göteborg. Du kan välja mellan olika massageformer som traditionell thaimassage, oljemassage eller fotmassage av våra utbildade massöser
Information | Felrapportera - http://www.relaxthaimassage.se/
Samruai Thaimassage 
Vi har 9 st thailändska massörer som fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok, vi har upp till 20 års erfarenhet av massage i Thailand varav en med 16 års praktik i Thaiwan.
Information | Felrapportera - http://www.samruaithaimassage.se/
Slussen Thai Massage 
Här får du thaimassage av välutbildade thaimassörer. Vi har också oilmassage, aromatherapy, fotmassage för en som vill ha en mer avkopplande stund med en välmående känsla efter.
Information | Felrapportera - http://www.slussenthaimassage.se/
Slussen thaimassage 
På Slussen thaimassage får ni i en skön och fräsch miljö seriös massage med duktiga massörer. Boka in ett avkopplande möte med dig själv, mannen, vänninan och kom till oss för total avkoppling, tid att bara vara ger lyx till själen och det är du värd.
Information | Felrapportera - http://www.slussenthaimassage.se/
Solens Hand 
Solens Hand erbjuder både privatpersoner och företag skräddarsydda behandlingar med taktil massage, en svensk, mild massage som stimulerar kroppens känselreceptorer som bidrar till en god hälsa och bra immunförsvar. Alla kan behandlas och det går även bra att få massage med kläderna på.
Information | Felrapportera - http://www.solenshand.se/
Solna Thaimassage 
Erbjuder traditionell thaimassage samt helkropps oljemassage i en lugn och avkopplande miljö. Centralt beläget i Solna mittemot Solna centrum. Alla våra massörer är certifierade.
Information | Felrapportera - http://www.solnathaimassage.se/
Sthlm physique 
Sthlm Physique erbjuder all form av massage för privatpersoner och företag. Våra massörer är certifierade terapeuter.
Information | Felrapportera - http://www.sthlmphysique.se/
Stjernsundsprodukter 
Stjernsundsprodukter erbjuder perfekta arbetsredskap för alla former av kroppsbehandlingar. Massagebänkar och stolar av hög kvalité. Alltid tillverkade i trä, med stor precision in i minsta detalj.
Information | Felrapportera - http://www.stjernsundsprodukter.se/default.asp
Su Thaimassage 
Centralt belägen thaimassage i Göteborg som erbjuder flera olika behandlingar av välutbildad personal.
Information | Felrapportera - http://www.suthaimassage.com/
Thai Sabai 
Vi kan erbjuda olika typer av thaimassage, t.ex. helkroppsmassage och fotmassage för avslappning. Kom till oss för Thaimassage, endast 20 min från Stockholm centralen med Pendeltåget mot Bålsta, kliv av vid Jakobsberg station. Vi kan även nu erbjuda fotvård, ta hand om dina fötter. Vi kan hjälpa till med ett fotbad, klippning av tånaglarna, rensning runt om naglarna, avlägsnande av förhårdnader, nageltrång och liktorn avhjälps, och allt avslutas med en skjön fotmassage.
Information | Felrapportera - http://www.thaisabai.se/
ThaiMassageGuiden 
Sveriges enda kompletta sökmotor med detaljinformation till sveriges alla thaimassageinrättningar, här hittar du öppettider och priser till alla.
Information | Felrapportera - http://www.thaimassageguiden.se/
Ugglapraktiken 
Företagsmassage, friskvård och hälsocoaching i hela Sverige. Även mottagning för privatpersoner. Företaget bildades 1989.
Information | Felrapportera - http://www.ugglapraktiken.se/
Ullareds Massage & Friskvård 
Massagen uppges ha en verkan både på kroppsliga och emotionella faktorer, såsom ökat lymfflöde och ökad blodcirkulation (smärtor och trötthet beror ofta på en lokal blodbrist som motverkas av massagen) och sammanväxningar och knutor i musklerna motverkas. Även hormonutsöndringen påverkas. Massage används vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, svullnader orsakade av dålig Lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Så.... Kom förbi Ullared för lite avkoppling, eller kompinera din shopping med en skön avslappning... Jag rekommenderar verkligen Avslappningsmassage! Den är sååå härlig!
Information | Felrapportera - http://www.ullaredsmassage.se/
Viktor Sundström Massage 
Erbjuder flera typer av behandlingar med olika massagetekniker till privatpersoner, företag och föreningar. Viktor Sundström är certifierad massör, enligt branschrådet Svensk Massage. Utbildad till Diplomerad Massage-terapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut. Välkomna till min mottagning på Västra Torggatan 11, mitt i Karlstad centrum. Jag är aktiv som massageterapeut och i rehabiliteringsarbetet inom fotbollen i Karlstad Bollklubb och som massör i Hammarby Fotbolls allsvenska lag
Information | Felrapportera - http://massage.karlstad.googlepages.com/
Vitaform 
Vitaform levererar utrustning åt massörer m. fl. , bl. a. massagebänkar, ekologisk massageolja, bänkpapper och liniment. Och på vår utbildningssida kan du boka en endagarskurs i regndroppstekniken, som rätar upp onda ryggar där vanlig massage går bet. ALLA kan lära sig den enkla tekniken, du med!
Information | Felrapportera - http://www.vitaform.se/
Taggmoln (50 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Massage på webben: