LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet coverband

RSS-flöde inom coverband
Länkar med nyckelordet: coverbandBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
All4one 
Ett Coverband / Liveband från Jönköping till företagsfest firmafest konferens Liveuppträdande
Information | Felrapportera - http://www.all4one.se/
Behind the Stars 
Vi är en artistförmedling för dig som söker musikunderhållning eller en showgrupp för företagsfest eller andra evenemang. Bland våra artister hittar du ståupp komiker, coverband, shownummer och mycket annat som passar perfekt som festunderhållning.
Information | Felrapportera - http://www.behindthestars.se/
Bengtsson & Borg 
Vi har nöjet att presentera succéduon"Bengtsson & Borg "Hyr en av Sveriges bästa artistduo när du ska ha Bröllop, Födelsedag, Firmafest mm. Bengtsson & Borg är trubadurduon som låter som ett helt band. Bengtsson & Borg har färdigt bröllopskoncept & en bred repertoar. Bengtsson & Borg hjälper Ert företag att koordinera underhållningen till den lilla eller stora företagsfesten. Bengtsson & Borg rockar igång företagsfesten. Spelar upp till dans på bröllopet. Showar på festivaler & alla möjliga & omöjliga ställen. Gör som många andra! Anlita succéduon Bengtsson & Borg
Information | Felrapportera - http://www.trubadurstockholm.se/
Brorsan & 5 Polare 
Coverband i Stockholm - Vi spelar kul covers från 60-70-80-90-00-talen som får folk att hoppa upp och dansa. Inom bandet har vi en bred och varierad musiksmak men vi håller oss oftast inom soul/rock/pop som de flesta känner igen.
Information | Felrapportera - http://www.brorsanoch5polare.se/
Cateringsweden 
Modern sökmotor inom festservice. Här hittar du allt till ditt bröllop, möhippa, svensexa eller annat event du planerar. Allt i ett effektiv geografiskt sök.
Information | Felrapportera - http://www.cateringsweden.se/
Cliff and the kidneystones 
Cliff and the kidneystones förgyller Er fest med musik från då till nu. Hör av er för priser och bokning.
Information | Felrapportera - http://www.cliffandthekidneystones.com/
Clyde partymusik 
Vi är ett coverband som spelar på allt från bröllop, personalfester, pubar, dans och har en repertoar som spänner från Sinatra till ZZ-top, Kiss, men även en och annan ABBA-åt eller dansbandsklassiker. Vår målsättning är att leverera bred underhållning till en publik från 25 och ända in i pensionsåldern.
Information | Felrapportera - http://www.clydepm.se/
FestFolk.nu 
På festfolk.nu kan du hitta alla typer av underhållare till festen, oavsett om du söker en trubadur eller ett coverband till bröllopsfesten, en solist till dopet, stråkar till mingelfesten, en clown eller trollkarl till barnkalaset eller en komiker till 50-årsfesten. Kontakta artisten direkt och boka utan förmedlingsavgifter.
Information | Felrapportera - http://www.festfolk.nu/
Festitalia 
Festitalia arrangerar fester och evenemang med italienska inslag. Det kan gälla din privata fest, ditt bröllop, en födelsedagsfest eller ett stort företagsarrangemang. Vi tar hand om allt du önskar, hela festarrangemanget med lokal, mat, personal, musik m m eller endast musik- och dansunderhållningen. Vi har ett brett nätverk av musiker och kan bistå med trubadurer, liveband, DJ, operasångare eller en känd italiensk artist. Inte italienskt? Våra trubadurer och liveband har en bred svensk och internationell repertoar som passar alla tillfällen. Kontakta oss så berättar vi mer!
Information | Felrapportera - http://www.festitalia.se/
Flashbackbandet 
Hejsan! Vi är ett coverband som heter Flashbackbandet. Vi består av 4 killar som spelar dansant, pop, rock. Vi har lång erfarenhet av live uppträdanden och har spelat på en hel del ställen och evenemang. Skulle detta låta intressant för just erat ändamål så hör gärna av dig. besök även www.flashbackbandet.se för mer info om bla vilka låtar vi spelar.
Information | Felrapportera - http://www.flashbackbandet.se/
J-A-M 
J-A-M är en erfaren trubadurtrio från Linköping som består av Jerker Edman, Anna Bihl och Micke Bihl. Jerker och Anna turas om med leadsången, vilket gör J. A. M:s framförande varierat och spännande. Med 3 akustiska gitarrer som kompar, svänger det rejält när vi drar igång! Med bred repertoar och stor flexibilitet gör J. A. M. Allt för att publiken ska trivas.
Information | Felrapportera - http://www.j-a-m.se/
JC Band 
Boka bandet JC-Band - ett oförglömligt coverband JC-Band AB gör det möjligt att hyra ett rutinerat coverband eller partyband till din krog eller nattklubb, företagsevent eller mindre privatfest. Oavsett vad du väljer får du en oförglömlig tillställning. Under sommaren är coverbandet JC-band perfekt som afterbeachband och på vintern som afterskiband.
Information | Felrapportera - http://www.jc-band.com/
Laggards 
The Laggards är ett band som spelar irländsk pubmusik uppblandat med en hel del pop/rock covers. Vi spelar på; krogen, bröllop kick-off eller din privata fest.
Information | Felrapportera - http://www.laggards.se/
Lindau Production AB 
Lindau Production grundades 1990 och har sedan dess producerat och förmedlat artistproduktioner och nöjesprogram för: konferenser, företagsarrangemang, krogar, kick offs, evenemang, mässor, folkparker och kommuner över hela landet. Oavsett om ni planerar ett dag eller kvällsarrangemang kan erbjuda er den underhållning som passar bäst till just ert arrangemang. Kända artister, föreläsare, sångare, band, standup, magiker, discjockeys, shower, mm. LP har dom naturligtvis direktkontakt med alla artister. Vi hjälper er gärna om ni behöver hyra in ljud, ljus, scener, tekniker, mm.
Information | Felrapportera - http://www.lindau.se/
Lobster 
Rock´n´roll coverbandet Lobster frän Söderhamn spelar 100% rock och levererar alltid! Besök sajten för mer information samt videos och musikfiler.
Information | Felrapportera - http://www.lobstermusic.se/
Nilsson, Robin 
Söker ni efter lyckad kväll med 100% drag på dansgolvet och en massa humor för er publik, boka Trubadurshow Robin Nilsson redan idag!
Information | Felrapportera - http://www.robins.nu/
Southern Comfort Band 
Vi är coverbandet Southern Comfort från Växjö. En blandning av musiker med olika bakgrund som älskar att spela bra musik tillsammans. Det bästa som finns är att stå på en scen och spela för en publik som inte kan låta bli att dansa och rocka loss. Stora som små tillställningar, allt från pubspelningar till bröllop och firmafester:Vi spelar covers från 60-70-80-90-00-talet som får folk att hoppa upp och dansa. Inom bandet har vi en bred och varierad musiksmak men vi håller oss oftast inom rock/pop som de flesta känner igen. Kom till vår hemsida. Där hittar du information om hur du bokar oss. Du kan även lyssna på hur vi låter och se vad vi spelar för musik mm.
Information | Felrapportera - http://southerncomfortband.webs.com/
Stockholm Nöje 
Behöver du en trubadur till din fest, ditt bröllop eller kanske en DJ, orkestereller någon annan form av underhållning till ditt evenemang? Vi har kontakt med de mest erfarna artisterna, trubadurerna och banden etc och kan garantera att ditt event eller fest blir lyckad.
Information | Felrapportera - http://stockholmnoje.se/
Tommy Olsson, Trubadur 
Tommy Olsson är Trubaduren från Norrköping som sedan 1995 spelat på mängder av Bröllop, Firmafester, Företagsevent, Kundträffar, Kickoffer, Födelsedagsfester samt Pub och Restaurang. Tommy Olsson levererar en repertoar på +300 coverlåtar från 1960-tal till 2000-tal vilket gör att han är ett säkert val för att skapa den rätta stämningen för just dina gäster. Musiken framförs med akustisk gitarr och sång samt med elgitarr och bakgrundskomp vilket gör att han låter och upplevs som ett helt band. Tommy Olsson erbjuder även musikaktiviteter i form av "Så Det Kan Låta", "PopQuiz", eller "TrubaDjur" där både DJ och Tommy Olsson underhåller. Välkommen att kontakta Tommy för förslag och upplägg för just din fest.
Information | Felrapportera - http://www.tommyolsson.com/
Urban Haden, Trubadur 
Underhållning och dans till din fest. Arbetat som trubadur i cirka 20 år och reportoaren innefattar det mesta från pop, rock och schlager-världen.
Information | Felrapportera - http://trubadur.us/
Vinylbandet 
Vi tog namnet VINYLBANDET för att spegla den musik som vi alltid gillat att både lyssna till och att spela, nämligen musik som gavs ut på vinylskiva under 50-60-70 & 80-talet. Se Låtlista. Det mesta härstammar från 60>70-tal. Det är från åren då vi växte upp och präglades av den tidens anda. Vi möter många ur publiken från vår generation som har liknande minnen från tiden då det begav sig. Det ger många glada skratt. Att det är klassiker vi spelar bevisas varje gång då även den yngre delen av publiken sjunger med i låtarna. Sedan starten 1997 har många evenemang passerat med tusentals glada människor som tjoat och tjimmat på fester och på nöjesplatser. Innan starten spelade vi ihop i andra band. Anders, Lelle och Janne spelade i ett band på 60-talet. Staffe, Lelle och Janne spelade i Lolos i över 20 år innan 1997. PA har spelat i många band genom åren men har nu krokat fast med VINYLBANDET sedan 2006. De flesta spelningar är på privata- och på företagsfester. Spelningarna som är offentliga är annonserade
Information | Felrapportera - http://www.vinylbandet.se/
Nyckelord relaterade till: coverband (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 179 st i molnet (max:10 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar