LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet slöjd

RSS-flöde inom slöjd
Länkar med nyckelordet: slöjdBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Alex Art Inredning & Café 
I min butik hittar du mängder av vacker, lantlig inredning. Lantlig Chic möbler, äkta handgjorda emaljprodukter, Svensk producerade Souvenirer, mysiga ljus och lyktor, romantiska spetsdetaljer,korgar och presenter. Jag säljer även de välkända Folkmanis handdockorna och vackra bordsartiklar i hög kvalitet från ASA Selection. Kom in, låt dig inspireras och njuta av en god kopp kaffe med hembakad till! Varmt Välkomna! Alex
Information | Felrapportera - http://www.alexartshop.com/
Amigurumi 
Ett företag som har försäljning av amigurumi virkmönster. Amigurumi är små söta virkade djur med inspiration från Japan. Vi erbjuder även kurser i hur man virkar djur och andra roliga figurer. Kurserna vänder sig både till privatpersoner som intresserade pedagoger m. fl.
Information | Felrapportera - http://www.amigurumi.se/
Historiska Hantverk 
Historiska hantverk är ett bildningsföretag med målet att på ett professionellt och spännande sätt sprida kunskap om hantverk och historiska vardagstekniker. Vi vill att alla sinnen ska vara aktiva på våra arrangemang. Vill man se gamla föremål kan man göra det på något av alla mycket fina museum vi har idag. Vill man utveckla ren hantverksteknisk kunskap finns det oerhört duktiga hantverkare eller intressanta fackböcker att läsa i ämnet. Vill man se och höra hur det kunde se ut förr och hur människor levde, finns det journalfilmer och mycket bra böcker som beskriver detta på ett mycket trevligt sätt. Alla dessa sätt är värdefulla och viktigt att vi värnar om. Mycket av min egen kunskap är hämtad genom dessa sätt.
Information | Felrapportera - http://historiskahantverk.se/
Kravallslöjd 
Kravallslöjd är en slöjd-, design-, konst-, och hantverksportal. Kravallslöjd står för ett hantverksmässigt synsätt som inrymmer gränsöverskridande tekniker och nya material samtidigt som det bejakar hantverkets historia. Kravallslöjd tillvaratar fria idéer och skapa en öppen debatt om dåtid, nutid och framtid inom slöjd, design, konst och hantverk.
Information | Felrapportera - http://www.kravallslojd.se/
LuffarStigen 
Luffarsjöld i olika former. Stig visar ett urval av sina alster i trådkonst, här kan man även beställa produkter. Han tillverkar även på beställning efter egna idéer eller utifrån vad som visas på sidan.
Information | Felrapportera - http://www.luffarstigen.se/
Presentbutiken.se 
Hos oss hittar du norrbottniska delikatesser och hantverk av högsta klass. Låt dig väl smaka av hjortronsylt eller torkat renkött. Med fyrtio år i branschen kan vi säkert hjälpa dig att hitta det du söker.
Information | Felrapportera - http://www.presentbutiken.se/
Svenskt hantverk 
Svenskahantverk är ett samverkansprojekt med syfte att främja god Svensk design och genuint hantverk.
Information | Felrapportera - http://svenskahantverk.se/
Nyckelord relaterade till: slöjd (57 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 60 st i molnet (max:4 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar