LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet hantverk

RSS-flöde inom hantverk
Länkar med nyckelordet: hantverkBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Almbyboden 
Butik och café i lantlig miljö. Här finner ni närproducerade produkter, lokala hantverkare, visningsträdgård i allmogestil med konstutställning sommartid.
Information | Felrapportera - http://www.mutradgardsform.se/
Alvas Hus 
Hos Alvas Hus hittar du inredning och ting för att skapa ett personligt hem i romantisk inredning i lantlig stil. Välkommen till vår butik på nätet!
Information | Felrapportera - http://www.alvashus.se/
Amorina Boutique 
Presentbutik i Göteborg. På vår webbutik säljer vi vackra saker som presenter eller heminredning. Vårt sortiment inom inredning består bland annat utav Yankee Candle doftljus, Bukowski Design nallar och gosedjur, Broste, smycken och hantverk.
Information | Felrapportera - http://www.amorina.se/
Anna Smyckeform 
Det här är en sida med handgjorda smycken i främst silver och guld men även pärlor och stenar. Allt görs av mig och ingen annan så varje smycke bli unikt eftersom det inte är någon serieproduktion. Inspiration får jag från allt möjligt. Djur, natur och geometri är några exempel. Man kan gärna göra beställningar genom att skicka ett mail till mig.
Information | Felrapportera - http://www.annasmyckeform.se/
Annas Strumpnissar 
Strumpnissar - Ett riktigt hantverk från början till slut där varje figur blir unik. Du får läsa hur jag började med detta hantverk och även se bilder på mina alster som är en fin present till den som har allt.
Information | Felrapportera - http://hem.passagen.se/helge89/
Antik & Hantverksmässa 
Vi är glada att presentera Antik- och Hantverksmässan på Hässleholmsgården, Hässleholm den 17 april. Här finns ett hundratal utställare av antikviteter och hantverk. Det är en mix av privata utställare och profesionella aktörer. Platsen är vagnlidret på det anrika Hässleholmsgården och är ett utmärkt utflyktsmål för hela familjen. Kom hit och gör ett fynd bland ett stort och brett utbud av utställare.
Information | Felrapportera - http://www.modighus.se/massa
Art & Hologram 
Vi har Sveriges största hologramutställning.Vi gör holografiska 3D-porträtt. Hos oss har konstnärer och hantverkare möjlighet att visa sina verk.Fråga gärna om våra generösa villkor. Auto-Cad är en annan specialitet vi har. Vi gör även trädgårdsmöbler i sten. Originalitet är vårt unika kännetecken. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda flertusenårig Inka-teknik.
Information | Felrapportera - http://www.arthologram.nu/
Ateljé Sy & Sytt 
Tillverkning av väskor, vantar mm i skinn, försäljning av handarbeten och garner till väldigt låga priser. Även garner av 2-sortering. Återförsäljare för Sandnes, Järbo och Kinna textil.
Information | Felrapportera - http://www.syochsytt.se/
BY:MOODIFY 
BY:MOODIFY skapar smycken, väskor, kläder och inredningsdetaljer med en särskild känsla. Namnet står för återvunnet och omskapat (modify) samt en känsla (mood) av lekfull elegans. Varje produkt är unik och handgjord och tillverkas med omtanke för miljö, människa och hantverksmässig kvalité.
Information | Felrapportera - http://www.bymoodify.com/
Bölebyns Garveri 
Vi framställer vårt unika läder enligt gamla metoder, ett läder av hög kvalitet. Vi är Kungliga Hovleverantörer och våra produkter säljs över hela världen. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda produkter efter kundens egna önskemål.
Information | Felrapportera - http://www.bolebynsgarveri.se/
Camillasmycken 
Jag har sedan några år tillbaka sytt smycken av små glaspärlor. Jag använder nål och tråd när jag syr, en pärla i taget. Ett härligt och underbart sätt att göra smycken på. Jag använder mig av sysätten peyote, brickstitch, angelweave, herringbone mm.
Information | Felrapportera - http://www.camillasmycken.com/
Cap & Design 
CAP&Design är skandinaviens ledande tidning för formgivare, webbutvecklare och andra som arbetar med kommunikation via grafiska gränssnitt i olika kanaler.
Information | Felrapportera - http://capdesign.idg.se/
Capellagården 
Capellagården ligger i Vickleby på södra Öland och erbjuder kurs & utbildning inom bl. A keramik, textil, hantverk, inredning & trädgård. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.capellagarden.se/
Caruso World Craft & Design 
Caruso är specialister på annorlunda design från hela världen. Tonvikten just nu ligger på hantverk från Indien och Vietnam, men det är bara början. Vi letar och handplockar själva alla varor i vår butik och har en speciell kärlek till naturmaterial som bambu, kokosnöt och siden. Och till traditionella hantverkstekniker som lackarbeten, äggskalsmosaiker och gediget gjutna mässingsföremål.
Information | Felrapportera - http://www.caruso.se/
Design atenga 
Design atenga säljer unika smycken som är handgjorda av Agnetha Albinsson. Smyckena är prisvärda och snygga.Smyckesvisningar kan anordnas efter uppgjord kontakt. Företaget har sitt säte på Hammarö. vill du/ni bli återförsäljare? kontakta mig via info@designatenga.com
Information | Felrapportera - http://www.designatenga.com/
DiviDivadesign 
Egna handgjorda smycken. Jag använder gärna Vintage pärlor som kombineras med sötvettenspärlor och olika sorters glas och stenar. Letar alltid efter smyckesdelar som är lite utöver det vanliga. Håller gärna workshops med smyckestillverkning och smyckesvisningar.
Information | Felrapportera - http://www.dividivadesign.com/
Doboe Design 
En butik med en mängd av spännande design inom väskor. Säljar också tråd för maskinbroderi och handdukar med broderi efter eget val.
Information | Felrapportera - http://www.doboedesign.se/
Drefseryd Gård 
En liten web-butik som erbjuder spännande & unika presenter t ex skonsamma olivoljetvålar, lammskinn från egen gård samt handgjorda smycken. Är du bara nyfiken på olivoljetvålens historia eller hur året med gotlandsfåret ser ut kan du hitta en del intressant läsning här - välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.drefseryd.com/
Erikas trädesign 
Tillverkning av boxskyltar & gårdskyltar för stall och företag.
Information | Felrapportera - http://www.erikastradesign.com/
Flicksäters Snickeri 
Vi har mer än 80 år bakom oss som specialister på fönstertillverkning. Det var vår farfar som startade Flicksäters Snickerifabrik i början av seklet och sedan dess har tre generationer tillverkat fönster i alla former - runda, halvrunda, rombiska, trekantiga och rektangulära. Det ger oss unika kunskaper om tex gamla nästan försvunna fönsterprofiler, specialspröjsar och hur man får träfönster att vara längre. Speciellt bra att veta om du har ett K-märkt hus som skall renoveras. Även garageportar, vinkällardörrar och vackra spröjsade verandadörrar har passerat våra huggmejslar och hammare.
Information | Felrapportera - http://flicksaters.se/
Furulampor 
Dekorativa trälampor, hantverksmässigt gjorda av svensk furu. Lamporna ger ett varmt, hemtrevligt ljus och finns för bord, fönster, vägg och tak.
Information | Felrapportera - http://www.pinelamps.com/swedstart.html
Gene fornby 
Gene fornby är en rekonstruerad bondgård från romersk järnålder, 500-talet e.Kr., vid den natursköna Bäckfjärden strax söder om Örnsköldsvik. Den ursprungliga gården låg ca 0,5 km från den plats där rekonstruktionen finns idag. Detta beror på att landhöjningen här i norra Ångermanland varit ca 20 m sedan järnåldern. Verksamheten drivs i dag av företaget AGMA Forntid & Äventyr.
Information | Felrapportera - http://www.genefornby.se/
Gotländska rum 
Gotländska konsthantverkare, konstnärer och formgivare samlade på ett ställe. Här hittar du innovativt och genuint gottländskt konsthantverk samt Roma Glasbruk, med Kenneth Täckenström i spetsen, fabriksförsäljning och fina konstglas.
Information | Felrapportera - http://gotlandskarum.se/
Gudahagens Silver 
Gudahagen.com I vår smyckestillverkning har vi inspirerats av historian och blandat det med inslag från nutid och vi använder oss av både av smides- och hantverksteknik. Hör av er till oss så; kan vi tillsammans skapa ett smycke helt efter din smak och inriktning.
Information | Felrapportera - http://www.gudahagen.com/
Handgjordasaker.se 
Handgjorda smycken, väskor, kläder, accessoarer, hantverk, stickat och virkat, sytt, konst, möbler, kläder. . . Välkommen in!
Information | Felrapportera - http://www.handgjordasaker.se/
Helens Studio 
Hos Helen kan man beställa porträtt & djurporträtt, titta runt i gallerierna och se om det finns något för din smak. Varför inte gå en kurs i akvarellteknik och skapa egen konst! I webbutiken finns allt du behöver till fantastiska priser!
Information | Felrapportera - http://www.helensstudio.se/
Himingläva Hantverkslas 
En sammanslutning med genuint intresse för vikingatida hantverk, båtliv, kultur och stridskonst.
Information | Felrapportera - http://hem.bredband.net/pixel/ramsida_sve.htm
house of L 
Import av möbler och inredning från bl a Indien och Vietnam.Hantverk till 100% och med hårda krav på leverantörerna när det gäller arbetsförhållanden samt miljön. Även svenska produkter finns och sortimentet utökas ständigt.
Information | Felrapportera - http://www.houseofl.com/
HrHantverk 
Hemsida med egenproducerat hantverk av i första hand trä. Här finns nya knivar, "recycled knives", askar, skrin, örhängen, svarvade pennor m. m
Information | Felrapportera - http://www.hrhantverk.se/
Höga Kusten Expo 
På Höga Kusten Expo medverkar bildkonstnärer och konsthantverkare. Vi ställer ut våra olika alster, för att Du skall få en stunds avkoppling, medan ögonen vilar på vackra och inspirerande ting. Vår förhoppning är, att Du förnimmer något av den glädje vi känner i skapandet. Det är många olika tekniker representerade och vi hoppas att Du finner det du söker. Naturligtvis finns det en välförsedd servering med gott hembakat bröd och om vädret tillåter kan Du sitta ute och njuta av det goda kaffet.
Information | Felrapportera - http://www.hogakustenexpo.se/
Högskolan för Design och Konsthantverk, HDK 
Högskolan för Design och Konsthantverk finns mitt i centrala Göteborg och ingår i den konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet.
Information | Felrapportera - http://www.hdk.gu.se/
JB:s Hemslöjd 
Se mina alster, som kåsor och skålar som är ett riktigt hantverk. Se även film och bilder från mitt Guinness World Records.
Information | Felrapportera - http://www.se3.nu/
JedeDesign 
Tillverkning och försäljning av unika leksaker, presentartiklar och samlarobjekt. Alla produkter är handgjorda och tillverkas av JedeDesign. Alla produkter är gjorda av svenskt trä främst björk. Hittar ni inte det ni söker, så utför vi även Specialbeställningar.
Information | Felrapportera - http://jededesign.se/
Josefina Smycke Design 
Egendesignade och handsmidda smycken i 925-sterling silver. Många av våra smycken är unika och tillverkas endast i ett exemplar. På hemsidan finns ett stort urval av våra smycken till försäljning.
Information | Felrapportera - http://www.josefinadesign.com/
Kosta Glascenter 
Vi ger dig upplevelser i glas. Vi erbjuder även utbildning och kurser i KY, glastillverkning och glasblåsning. Välkommen till glasriket Kosta glas!
Information | Felrapportera - http://www.kostaglascenter.se/
Kravallslöjd 
Kravallslöjd är en slöjd-, design-, konst-, och hantverksportal. Kravallslöjd står för ett hantverksmässigt synsätt som inrymmer gränsöverskridande tekniker och nya material samtidigt som det bejakar hantverkets historia. Kravallslöjd tillvaratar fria idéer och skapa en öppen debatt om dåtid, nutid och framtid inom slöjd, design, konst och hantverk.
Information | Felrapportera - http://www.kravallslojd.se/
Kreatima 
Kreatima är Stockholms mest välsorterade konstnärshandel som försörjer såväl konstnärer som hobbymålare med material. Här kan du köpa allt från färg till penslar, block, stafflier, m.m.
Information | Felrapportera - http://www.kreatima.se/
L:a Svartsättras Hantverk 
På vår sida hitta du mysiga och unika svensktillverkade hantverksprodukter till ditt hem och till barn. Eller behöver du en present till någon? Välkommen att botanisera!
Information | Felrapportera - http://www.svartsattrahantverk.se/
LuffarStigen 
Luffarsjöld i olika former. Stig visar ett urval av sina alster i trådkonst, här kan man även beställa produkter. Han tillverkar även på beställning efter egna idéer eller utifrån vad som visas på sidan.
Information | Felrapportera - http://www.luffarstigen.se/
Maggi′s Handmade 
Hemsida och webbutik med textilt hantverk, quilt/lappteknik, för heminredning. Genuint gjorda som tåls att användas. Tar även emot beställningar och tillverkar efter kundens önskemål. Design av quilt/lappteknikmönster till försäljning.
Information | Felrapportera - http://www.maggishandmade.se/
Medeltida hantverk 
På denna site kan du smaka på vad jag gör. Bland annat Smycken i tenn och/eller guldtråd, skinnarbeta, tovad och min specialare. . . Medeltida radband. Du kan läsa vart du kan se mig på markanader och när butiken har öppet.
Information | Felrapportera - http://www.medeltida-hantverk.se/
Minnas Hantverk 
Här hittar du textilier för både liten och stor men även för hemmet och husdjuren. Allt är sytt i oftast 1 ex med just det tyget/broderiet. Finns även lite kläder med 70-talstyger till barn samt annat hantverk.
Information | Felrapportera - http://www.minnas.com/
Mormors Julstuga 
Här hittar du handgjorda jultomtar, vättar, troll och andra väsen som är traditionellt skandinaviska. Våra tomtar är unika och mycket välgjorda. Perfekt som present eller som julklapp.
Information | Felrapportera - http://www.mormors-julstuga.eu/
NenneDesign 
Vi är en nyöppnad webbutik med shabby chic, vintage och heminredning i egen design. Vi säljer, handgjorda väskor, smycken, småmöbler, textilier, vintage och antika prylar. Mycket av det vi säljer har tillverkats av återanvänt material, tex så syr vå ibland väskor av vintagetyger. Hos oss är alltid kunden i centruk och vi svarar alltid på mail och frågor och ger tips och råd. Vi erbjuder även pketinslagning i vackra papper och band. Välkommen till våran butik
Information | Felrapportera - http://www.nennedesign.se/
Nordic Design 
Vi erbjuder Svenska textilier från Ekelund av hög kvalitet. Hantverk i trä och textil från lokala förmågor, konstglas från glasriket samt sällsynta och traditionella dala hästar alla handmålade med traditionell kurbits teknik.
Information | Felrapportera - http://www.nordic-design.eu/butiken.html
Nostalgium 
I denna mysiga webbutik finns unika presenter och inredningsprodukter för romantiker och nostalgiker. Här hittar du medeltidskeramik och handmålat porslin i lantlig stil. Motiven är oftast naturnära.
Information | Felrapportera - http://www.nostalgium.se/
Pieces of You 
Marknadsplats för att köpa och sälja svenskt konsthantverk. Ett enkelt sätt att prova på att sälja eget konsthantverk.
Information | Felrapportera - http://piecesofyou.se/
Presentbutiken.se 
Hos oss hittar du norrbottniska delikatesser och hantverk av högsta klass. Låt dig väl smaka av hjortronsylt eller torkat renkött. Med fyrtio år i branschen kan vi säkert hjälpa dig att hitta det du söker.
Information | Felrapportera - http://www.presentbutiken.se/
Presentshopen.net 
Presentshopen är en present- och souveniraffär med personlig service belägen i Särna. Butiken drivs sedan 15 juni -79 av mig, Margareta Lycke. Här hittar du massor av roliga saker, exempelvis: T-shirts, Knivar, Renskinn och -horn m. m.
Information | Felrapportera - http://www.presentshopen.net/
Rosenta Design 
Här hittar du handgjorda smycken, trådarbeten, dalahästar med kurbits och skyltar m.m
Information | Felrapportera - http://www.rosentadesign.se/
Sakerochting.se 
En shoppingsajt med presenter, hushållsartiklar, inredning, smycken, hantverk mmm sortimentet kommer att variera så att det ofta finns något nytt att handla!
Information | Felrapportera - http://www.sakerochting.se
Sirlig pärlor 
Sirlig pärlor är butiken för dig som blir galen av åtrå när du ser vackra pärlor och fantasifulla smyckesdelar! Vår fysiska butik ligger på Högalidsgatan 36A i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.sirlig.se/
Snö i själen 
Snö i själen handlar om poesi, datorer och teologi. Ibland ligger fokus på teknik och ibland på humaniora men alltid med utgångspunkt från livet.
Information | Felrapportera - http://www.karlemo.se/
SoundofWater 
Exklusiva inomhusfontäner i brons designade och gjorda av konstnären Fredrik Sköld. Fontänerna är mycket solitt gjutna i högsta kvalitet brons. Ett svagt porlande av vatten, mjuka dansande ljus-reflektioner på omgivningen och renare och fuktigare luft. Som en källa för harmoni och välbefinnande kan dessa konstverk lyfta vilket rum som helst, offentligt eller privat.
Information | Felrapportera - http://www.soundofwater.se/
Sparvboet 
Hantverk och smycken från svenska konsthantverkare och formgivare, allt omsorgsfullt designat och tillverkat. Här kan du hitta lite udda saker som inte massproduceras, vissa varor är helt unika och finns bara i ett exemplar.
Information | Felrapportera - http://www.sparvboet.se/
StudioUnikaSmycken 
Jag designar unika smycken i liten upplaga,och varierat utbud för alla smaker.Använder material som är av hög kvalité och som är nickelfritt. Egen design av dopsmycken kommer i höst. Välkommen till min sida !
Information | Felrapportera - http://studiounikasmycken.se/
Svana K 
Välkommen till Svanak.com! Hos Svana K hittar du unika kläder till unika individer. Här hittar du handgjorda kläder till bra priser. Barnkläder, diverse barntilbehör, väskor, skor, accessoarer etc. Vi menar att man aldrig ska behöva offra bekvämligeheten för skönheten. Kombinationen är fullt möjlig.
Information | Felrapportera - http://www.svanak.com/
Svarta Kattens Handelshus 
Tillverkning, försäljning och uthyrning av utrustning och rekvisita för levande rollspel, film, teater och re-enactment, via hemsida och butik i Solna. I sortimentet finns bl a celoen, rustningar, svärd, ringbrynjeringar, tyger, kläder, husgeråd mm. På hemsidan finns även hantverkstips och byggbeskrivningnar.
Information | Felrapportera - http://www.svartakatten.com/
Svensk Intarsia Konst 
Anordnar kurser inom konsthantverket intarsia för skolor, föreningar, privatpersoner mm. tillverkning av möbler, inredningsdetaljer, piercingsmycken mm.
Information | Felrapportera - http://www.mamut.com/svenskintarsiakonst
Svenskt hantverk 
Svenskahantverk är ett samverkansprojekt med syfte att främja god Svensk design och genuint hantverk.
Information | Felrapportera - http://svenskahantverk.se/
Terra Nemorosa 
Samling av kreativa och informativa undersiter. Om djur, djurrätt, veganism, musik, tv-serier, filmer, skådespelare, böcker, författare och mycket mer. Dessutom länkar till tre personliga hemsidor med bloggar, berättelser, foton, grafik, information om olika hantverk mm.
Information | Felrapportera - http://www.terranemorosa.net/terra_sv
Thorén, Jean 
Jean Thorén är möbelmakare, snickare, snidare samt konstnär. Galleri med tidigare alster, recensioner, nyhetsbrev och pågående projekt.
Information | Felrapportera - http://jean-thoren.com/
Urda Hantverk 
Här hittar ni medeltids & fantasyinspirerade kläder & tillbehör. Urda Hantverk är ett litet svenskt företag som har egen tillverkning på kläder, skor, läderartiklar, salva m.m. i vår ateljé.
Information | Felrapportera - http://www.urda.se/
Vårdinge by folkhögskola 
Vårdinge By, skolan där alla arbetar med konst och hantverk. Här har du möjlighet att ta vara på din tid, fördjupa och utveckla ditt formspråk, förverkliga din längtan och drömmarna om din framtid. Vi har linjer för keramik, målning och skulptur, konst och hantverk, trähantverk och trädgård
Information | Felrapportera - http://www.vårdingeby-folkhögskola.se/
Vävkompaniet Hantverksbutik 
Hantverksbutik med bland annat hantverk, papperssnöre, trasmattor, träsnideri, konst, keramik, smide, garn och textilier m.m. Välkommen till våran hantverksbutik i Borås!
Information | Felrapportera - http://www.vavkompaniet.se/
Åbynladan 
För födelsedagsfesten, syjuntan, möhippan eller andra grupper som vill göra något roligt och annorlunda tillsammans erbjuder vi stora och små, snälla och tuffa aktiviteter med natur, kultur eller musik som bas. Utmana varandra och er själva i en rafflande mångkamp, eller träffas för att prova på något hantverk och skapa tillsammans.
Information | Felrapportera - http://www.abynladan.com/
Nyckelord relaterade till: hantverk (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 290 st i molnet (max:19 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:2 länkar/ord)
Sponsrade länkar