LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Privatekonomi

Föreslå kategori  RSS-flöde inom privatekonomi
LänkCentrum » Ekonomi och finans » Privatekonomi

Kategorier
Aktiekurs.nu 
Webbportal för: Aktiekurser, Valutakurser, Nyheter, Näringsliv, Väder, Nöje, Tv, Fritid, Bostad m.m.
Information | Felrapportera - http://www.aktiekurs.nu/
Allt om spara 
Alltomspara.se är framtagen för dig som är intresserad av att lära dig lite mer kring hur ett sparande går till. De flesta människor är bekanta med ordet spara men kanske inte helt på det klara med hur man sparar. Läs information, få tips om olika institut och lär dig krånliga ord i vårt omfattande lexikon.
Information | Felrapportera - http://www.alltomspara.se/
Boekonomi.se 
Boekonomi.se är en hemsida om bostadsekonomi. På boekonomi.se kan ni läsa mer om energi, bolån, räntor, hembudget, försäkringar, avtal och fastighetsmäklare med mera.
Information | Felrapportera - http://www.boekonomi.se/
Ditt Hems Ekonomi 
En guide till när och om man ska binda sin ränta eller sitt elpris. Detta görs genom att använda ett antal verktyg som dels visar hur mycket man tjänat eller förlorat på att binda och dels med enkla medel prognostiserar framtida rörlig ränta eller elpris.
Information | Felrapportera - http://www.ditthemsekonomi.se/
Dittsparande.se 
Dittsparande.se riktar sig till personer som är intresserade av att lära sig mer om ett privatekonomiskt sparande på bästa sätt. Här kan du läsa tänkvärda tips om sparande, vilka olika former av sparande som erbjuds, vilka banker som finns och vad de erbjuder samt en uppsjö av förklaringar till konstiga ord och begrepp som ofta dyker upp i avtal, diskussioner och möten gällande privatekonomiskt sparande.
Information | Felrapportera - http://www.dittsparande.se/
Dumsnål.se 
Rabattkoder till över 700 företag! Hos Dumsnål hittar du gratis frakt, de senaste rabattkoderna, unika rabattkoder och kan jämföra sparränta!
Information | Felrapportera - http://www.dumsnal.se/
Ekonomi portalen 
Ekonomi-portalen.com är en stor informationssida som behandlar allting kopplat till ekonomi och finans. Här kan du lära dig mer om lån, försäkringar, aktier och fonder eller hur man kan spara och tjänar pengar. Läs nyheter, tips och guider, jämförelser och blogg.
Information | Felrapportera - http://ekonomi-portalen.com/
Ekonomiforum 
Forum där det publiceras länkar och tankar om allt som rör privatekonomi. Diskutera aktier, fonder, hyror, bostäder m.m.
Information | Felrapportera - http://www.ekonomiforum.se/
Fattiglapp 
Tips för fattiga. Spara pengar, jobbtips, shoppa billigare tips, gratis nyttoprogram till datorn. Skapa egen hemsida med egen domän enkelt och billigt. Alla möjliga tips och länkar till nyttiga sidor på nätet.
Information | Felrapportera - http://fattiglapp.se/
Finansportalen 
Finansportalen är en oberoende portal om privatekonomi med det mesta om aktier, fonder, försäkringar, lån och övrigt för din egna ekonomi.
Information | Felrapportera - http://www.finansportalen.se/
Godman Redovisning 
Godman redovisning är speciellt framtaget för att enkelt komma igång med redovisningen för dina huvudmän utan tidigare redovisningskunskaper. Utskrift av kompletta årsräkningar, klara för inlämning.
Information | Felrapportera - http://godman.se/
Hemekonomi.com 
Gratistjänst för ekonomin i hemmet - kassabok, budget, uppföljning med rapporter och diagram samt annat smått och gott.
Information | Felrapportera - http://www.hemekonomi.com/
Kaos till Koll 
En sajt för dig som önskar att du hade några hundralappar kvar i din plånbok när det är en vecka kvar till nästa lön. Den är uppbyggd som en viktklubb dvs du betalar för ett medlemskap och får på så sätt tillgång till råd, tips och verktyg som ger dig en ekonomi i balans. I stället för att jaga kilon så får du koll på dina pengar.
Information | Felrapportera - http://kaostillkoll.se/
Kreditcoach.se 
Vi hjälper dig att förbättra din kreditvärdighet. Genom en analys av kreditinformationen som bankerna använder sig av i sin bedömning av dig som låntagare ger vi dig en rapport om hur du kan göra för att förbättra ditt kreditbetyg. Du får även veta vad du har för betyg idag hos bankerna.
Information | Felrapportera - http://www.kreditcoach.se/
Om privatekonomi 
Om privatekonomi är FöreningdSparbankens guide som ger dig överblick över vad du behöver veta om ekonomi och juridik. Oavsett var i livet du befinner dig.
Information | Felrapportera - http://www.fsb.se/sst/inf/out/infOutWww/0,2608,7140,00.html
Ordnadekonomi.se 
Har du problem med din ekonomi eller kanske bara vill ha lite extra koll? Då har du hamnat rätt. Ordnad Ekonomi ser till att du har en bra överblick över din ekonomiska situation utan att du behöver lämna ut dina personuppgifter och annat som kan binda dig till din privatekonomi. Här kan du föra kassabok online.
Information | Felrapportera - http://www.ordnadekonomi.se/
Pank, när pengarna tagit slut! 
En sida som ger tips om hur man klarar sig när man blivit pank.
Information | Felrapportera - http://www.inga-pengar.com/
Placera.nu 
Placera.Nuär en nättidning om aktier, fonder och sparande. Nya analyser varje dag kompletteras med det viktigaste ur nyhetsflödet.
Information | Felrapportera - http://www.avanza.se/aza/press/press.jsp
Privata Affärer 
Privata Affärer är Nordens största ekonomiska magasin. Sajten har allt sedan starten 1997 varit en av landets ledande inom börs och privatekonomi.
Information | Felrapportera - http://www.privataaffarer.se/
Sheen´s TRADING 
Ekonomiskt oberoende - ett vackert uttryck, som jag önskar var allas verklighet. Jag har mycket av mina sparade pengar i fonder. Jag har gjort en sida för att få fram mycket nyheter om händelser i världen, som kan påverka mina och andras fonder. Här hittar ni en bred portfölj av åsikter, tips och analyser. Har även index för guld, crude oil, metall, Global Index Watch och mycket annat.
Information | Felrapportera - http://sheenstrading.blogspot.com/
Smartbudget 
Med Smartbudget får du snabbt och enkelt en översikt på din ekonomi och vart dina pengar tar vägen varje månad. Håll koll på dina inkomster, utgifter och sparande så att du kan planera din ekonomi bättre.
Information | Felrapportera - http://www.smartbudget.se/
Smartkalkyl 
Smartkalkyl är ett jättesnabbt och enkelt sätt att göra en bolånekalkyl när du vill köpa hus eller bostadsrätt. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att räkna på vad ett boende kostar!
Information | Felrapportera - http://www.smartkalkyl.se/
Sparportalen 
Här får du hjälp med att spara pengar. Det finns många småtips som tillsammans kan spara mycket pengar.
Information | Felrapportera - http://www.sparportalen.se/
Sparsidan 
Sparsidan innehåller tips om allt som har med sparande att göra. Tips på energi besparingar. Spara och investera pengar.
Information | Felrapportera - http://www.sparsidan.com/
Spartipset.se 
Det är väldigt lätt att skapa passiva inkomster bara man lär sig grunderna. Vi har tagit fram en gratis guide för dig som visar många olika sätt som du kan skapa passiva inkomster med.
Information | Felrapportera - http://www.spartipset.se/
Överblick - Styr din hushållsekonomi 
Överblick är till för dig som vill följa upp och styra din hushållsekonomi. Du ser allt i grafer längs en tidsaxel. Wewbbtjänsten Överblick är en bra början för att använda sina pengar smartare.
Information | Felrapportera - http://www.overblick.se/
Taggmoln (50 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Privatekonomi på webben: