LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Smycken

Föreslå kategori  RSS-flöde inom smycken

Ateljé Lennart AB 
Alliansring, vigselring, eller förlovningsringar. Direktförsäljning från verkstad med full utrustning. Kvalitetsarbeten utlovas, Vi har mer än 100 år kunskap tillsammans. Vi serietillverkar ringar för att kunna få fram ett lägre pris ut till dig som kund. Även gravyrer och fattningsarbeten. Vår specialité är palladiumringar. Välkommen så får vi lämna ett pris, det kostar dig inget.
Information | Felrapportera - http://www.lgu.se/
Belladonna Smyckesdesign 
Handgjorda, personliga smycken efter min egen design. Jag tillverkar alla olika sorters smycken men även andra spännande saker med pärlor. Välkommen hit!
Information | Felrapportera - http://www.belladonnasmycken.se/
Bizzniz änglasmyckeprojekt 
Vi/jag Ralph Andersson på Bizzniz Fashion, tillverkar små fina och rara Änglasmycken. Vi har beslutat att genom försäljning av dessa änglasmycken bidra till någon välgörenhet. Det vi har fastnat för och försöker utveckla är en insamling till Barncancerfonden.
Information | Felrapportera - http://bizzniz-anglasmycke-projekt.blogspot.com/
Chris smycken 
Smycketillverkning. Gör halsband, armband, örhängen mm. Varje smycke görs bara i ett exemplar för att du skall känna att ditt smycke är unikt.
Information | Felrapportera - http://www.chrissmycken.se/
EBO-design 
Jag gör smycken till dej som vill ha något annorlunda och unikt, men samtidigt trendigt. Gediget hantverk i egen design, varje smycke är unikt.
Information | Felrapportera - http://smyckebodenvrango.se/
Guldbolaget AB 
Hos Guldbolaget i Bergkvara hittar du exklusiva vigselringar, förlovningsringar och presenter samt ett stort utbud av guldringar och bröllopsringar.
Information | Felrapportera - http://www.guldbolaget.se/
Guldcentrum 
Guldcentrum i Malmö är en guldsmedsaffär som erbjuder både tillverkning och reparation av smycken. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.guldcentrum.se/
Guldsmedjan 
Guldsmedsbutiken mitt på Frykholmsgatan i Hässleholm! Du är hjärtlig välkommen in till oss. Om du bara vill titta runt och kika på våra smycke så hjälper vi dig mer än gärna.
Information | Felrapportera - http://www.guldsmedjan.se/
Helena Morland 
Här kan du se konst av Helena Morland, måleriet är inspirerat av Islands unika natur, där hon lever nu.
Information | Felrapportera - http://www.helenamorland.se/
HobbyGrossisten 
HobbyGrossisten är en grossist av pärlor samt smyckestillbehör. Vi är återförsäljare av Miyuki, världsledande inom små glaspärlor.
Information | Felrapportera - http://www.hobbygrossisten.se/
Lisap, smyckesmed 
LisaP är utbildad guldsmed och arbetar i sin smedja utanför Lund. Söker kontakt med utställare och återförsäljare. Designar och tillverkar efter beställning. Gjorda smycken och sådant som är till salu kan ses på hemsida, men också på Galleri Pictor i M Ljungby.
Information | Felrapportera - http://lisap.se/
Mamandesign 
Driver tillsammans med min man en mekanisk verkstad, för att få utlopp för kreativiteten har vi skapat en avdelning som heter mamandesign. Jag gör smycken och pynt i främst glasfusingteknik. De är garanterat unika eftersom jag gör aldrig två likadana - om det inte är beställt så förstås. Genom verkstaden kan jag få hjälp att tillverka delar för upphäng av fönster och rabattpynt t ex. När tid finns gör jag även smycken av "köpepärlor" även här blir det oftast unika skapelser. Tovat, luffarslöjd, betong, broderat är exempel på annat du kan hitta hos mig
Information | Felrapportera - http://www.mamandesign.se/
Medeltida hantverk 
På denna site kan du smaka på vad jag gör. Bland annat Smycken i tenn och/eller guldtråd, skinnarbeta, tovad och min specialare. . . Medeltida radband. Du kan läsa vart du kan se mig på markanader och när butiken har öppet.
Information | Felrapportera - http://www.medeltida-hantverk.se/
miXa 
Personliga smycken och accessoarer av egen design och tillverkning. Glasfusing, tråd- trä- och gummismycken, folkloreinspirerade väskor, schalar av bomull/line.
Information | Felrapportera - http://www.mixamera.se/
Rosenta Design 
Här hittar du handgjorda smycken, trådarbeten, dalahästar med kurbits och skyltar m.m
Information | Felrapportera - http://www.rosentadesign.se/
Smyckesmedjan 
Unika silversmycken gjorda för hand, i en spännande och elegant design där nytänkande och historien utgör en stor inspiration.
Information | Felrapportera - http://www.smyckesmedjan.se
Smyckestillbehör.se 
Gör du egna smycken? I vår webbutik hittar du allt som behövs: pärlor, halvädelstenar, smyckestillbehör, verktyg, förvaring och presentförpackningar till bra priser.
Information | Felrapportera - http://www.smyckestillbehor.se/
Victorias pärlor 
Här på min sida visar jag mina smycken av glaspärlor, halvädelstenar m m, varje smycke blir unikt då jag bara gör ett exemplar vardera. Välkommen in!
Information | Felrapportera - http://www.victoriasparlor.se/
Åsas smycken 
Här har jag samlat lite av mina egentillverkade smycken. Smyckena är personliga och unika; görs bara i ett enda exemplar.
Information | Felrapportera - http://www.asassmycken.se/
Taggmoln (50 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Smycken på webben: