LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet konsthantverk

RSS-flöde inom konsthantverk
Länkar med nyckelordet: konsthantverkBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
1001 presenter 
Vi är en webshop som tillverkar på beställning och säljer personliga presenter (tavlor/skyltar) i trä - furu, ek, körsbär, björk. Våra presenter tillverkas utifrån mallar som du kan komplettera med egen text, t. ex. Presentmottagarens (-mottagarnas) namn och i vissa fall även datum (t. ex. Vigseldatum, födelsedatum, förlovningsdatum).
Information | Felrapportera - http://1001presenter.nu/
Camillasmycken 
Jag har sedan några år tillbaka sytt smycken av små glaspärlor. Jag använder nål och tråd när jag syr, en pärla i taget. Ett härligt och underbart sätt att göra smycken på. Jag använder mig av sysätten peyote, brickstitch, angelweave, herringbone mm.
Information | Felrapportera - http://www.camillasmycken.com/
DiviDivadesign 
Egna handgjorda smycken. Jag använder gärna Vintage pärlor som kombineras med sötvettenspärlor och olika sorters glas och stenar. Letar alltid efter smyckesdelar som är lite utöver det vanliga. Håller gärna workshops med smyckestillverkning och smyckesvisningar.
Information | Felrapportera - http://www.dividivadesign.com/
Gotländska rum 
Gotländska konsthantverkare, konstnärer och formgivare samlade på ett ställe. Här hittar du innovativt och genuint gottländskt konsthantverk samt Roma Glasbruk, med Kenneth Täckenström i spetsen, fabriksförsäljning och fina konstglas.
Information | Felrapportera - http://gotlandskarum.se/
Höga Kusten Expo 
På Höga Kusten Expo medverkar bildkonstnärer och konsthantverkare. Vi ställer ut våra olika alster, för att Du skall få en stunds avkoppling, medan ögonen vilar på vackra och inspirerande ting. Vår förhoppning är, att Du förnimmer något av den glädje vi känner i skapandet. Det är många olika tekniker representerade och vi hoppas att Du finner det du söker. Naturligtvis finns det en välförsedd servering med gott hembakat bröd och om vädret tillåter kan Du sitta ute och njuta av det goda kaffet.
Information | Felrapportera - http://www.hogakustenexpo.se/
Konst i Roslagen 
Konstrundan där den konstintresserade allmänheten bjuds in för att under okonventionella former besöka merparten av regionens etablerade konstnärer och konsthantverkare i deras egna miljöer.
Information | Felrapportera - http://www.konstiroslagen.se/
Konstblocket.se 
Detta är en sida för alla med ett intresse eller karriär inom konst och konsthantverk. Som besökare av sidan kan du snabbt hitta det du är intresserad av och om du hittar något du känner att du vill köpa, tar du själv kontakt med konstnären. Som medlem här på sidan kan du visa dina konstverk gratis i ditt eget galleri. Chansen att bli hittad av någon som letar efter just det du skapar, ökar också då du har dina verk på nätet.
Information | Felrapportera - http://www.konstblocket.se/
KulturStan.se 
KulturStan.se är en kulturnyhetsplats och kulturportal. Vi publicerar dagligen mängder med nyheter och artiklar som rör kulturen, spännande reportage och intressanta intervjuer. Vi presenterar den typ av kultur du finner på museer, teatrar och konstgallerier.
Information | Felrapportera - http://www.kulturstan.se/
Maggi′s Handmade 
Hemsida och webbutik med textilt hantverk, quilt/lappteknik, för heminredning. Genuint gjorda som tåls att användas. Tar även emot beställningar och tillverkar efter kundens önskemål. Design av quilt/lappteknikmönster till försäljning.
Information | Felrapportera - http://www.maggishandmade.se/
MINH INREDNING 
Hos MINH INREDNING hittar du modern asiatisk inredning, lampor, accessoarer och keramik tillverkade enligt gamla hantverkstraditioner. Försäljning i butik, nätbutik och grossistförsäljning. MINH betyder lysande, klar och strålande på vietnamesiska. Med en betoning på naturliga material och ett respektfullt och nära samarbete med våra skickliga producenter är det vår förhoppning att namnets betydelse ska återspegla sig både i våra produkter och i vår verksamhet som helhet.
Information | Felrapportera - http://www.minh.se/
Mormors Julstuga 
Här hittar du handgjorda jultomtar, vättar, troll och andra väsen som är traditionellt skandinaviska. Våra tomtar är unika och mycket välgjorda. Perfekt som present eller som julklapp.
Information | Felrapportera - http://www.mormors-julstuga.eu/
Nordic Handcraft 
På Nordic Handcraft kan du köpa och sälja äkta konsthantverk och design ifrån hela landet. Hitta unika produkter från både kända och okända konstnärer och designers, och finn inpsiration! Du kan avgiftsfritt sälja dina egna produkter.
Information | Felrapportera - http://www.nordichandcraft.com/
Pieces of You 
Marknadsplats för att köpa och sälja svenskt konsthantverk. Ett enkelt sätt att prova på att sälja eget konsthantverk.
Information | Felrapportera - http://piecesofyou.se/
SmyckaDig.nu 
Egendesignade smycken av sötvattenspärlor, glaspärlor och halvädelstenar, i mängder av former och färger. De olika designerna finns bara i ett exemplar, alla omsorgsfullt tillverkade för hand.
Information | Felrapportera - http://www.smyckadig.nu/
SoundofWater 
Exklusiva inomhusfontäner i brons designade och gjorda av konstnären Fredrik Sköld. Fontänerna är mycket solitt gjutna i högsta kvalitet brons. Ett svagt porlande av vatten, mjuka dansande ljus-reflektioner på omgivningen och renare och fuktigare luft. Som en källa för harmoni och välbefinnande kan dessa konstverk lyfta vilket rum som helst, offentligt eller privat.
Information | Felrapportera - http://www.soundofwater.se/
SwedishArt.se 
På SwedishArt.se finner du konst från etablerade svenska konstnärer.
Information | Felrapportera - http://www.swedishart.se/
Thorén, Jean 
Jean Thorén är möbelmakare, snickare, snidare samt konstnär. Galleri med tidigare alster, recensioner, nyhetsbrev och pågående projekt.
Information | Felrapportera - http://jean-thoren.com/
Välkommen till maj-lis.se 
Sidan handlar om konst såsom målning i olja, akryl, akvarell, silversmide mm. Konstutställningar, målarträffar. Det finns även länkar till konstföreningar och andra sidor med konst. Tips på aktuella utställningar.
Information | Felrapportera - http://maj-lis.se/
Nyckelord relaterade till: konsthantverk (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 142 st i molnet (max:10 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar