LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet keramik

RSS-flöde inom keramik
Länkar med nyckelordet: keramikBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Auktionshuset Kolonn AB Auktionshuset Kolonn AB 
Kontakta oss om ni vill sälja hela hem eller delar av ett hem. Vi ombesörjer värdering, transport, städning och försäljning. Hos oss köper eller säljer du på ett enkelt och smidigt sett. Vi är etablerade sedan 2006 och har genomför över 70 auktioner. Två gånger om året har vi specialauktione för leksaker, technica och nautica. Vi håller till i Sundbyberg där alla varor visas i trevliga lokaler. Alla varor publiceras också på våran hemsida www.kolonn.se . Välkommen att höra av dig oavsett om du vill sälja eller köpa. info@kolonn.se eller 08-29 33 34.
Information | Felrapportera - http://www.kolonn.se/
Artenco 
Online-försäljning av antikt & kuriosa, begagnade böcker bl a deckare, vykort, glas, porslin och keramik, vinylskivor, samlarkameror, designföremål m m
Information | Felrapportera - http://www.artenco.se/
Atelje Gerda-Thyra 
Välkommen att titta in på min presentationssida och se vad jag sysslar med inom textilt hantverk, fritt broderi, keramik och luffarslöjd. Är du intresserad av att beställa något av mina alster, är du hjärtligt välkommen att maila mig.
Information | Felrapportera - http://ateljegerda-thyra.blogspot.com/
Butik Bordet 
Vi har skapat en inredningsbutik med möbler för finsmakare. Vår specialitet, unika bord som endast finns hos oss. Måttbeställning, egen tillverkning och design. I butiken finns även keramik, porslin och textilier från Provence.
Information | Felrapportera - http://www.butikbordet.se/
Båge, Gertrud - Keramiker 
Butik och ateljé på Österlånggatan i Gamla Stan. Arbetar med lergods, stengods, raku och på senare år terra sigillata.
Information | Felrapportera - http://www.gertrudbage.se/
Bäckedals folkhögskola 
Folkhögskola med inriktning mot kurser i traditionella hantverk. Både terminslånga utbildningar och korta kurser. Även distanskurser främst i litteratur och språk.
Information | Felrapportera - http://www.backedal.fhsk.se/
Capellagården 
Capellagården ligger i Vickleby på södra Öland och erbjuder kurs & utbildning inom bl. A keramik, textil, hantverk, inredning & trädgård. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.capellagarden.se/
Catanya Konsthantverk 
På galleri Repslagaregården i Simrishamn finns lite av varje. Dels konsthantverk av Ewa Basilewski och Kerstin Sundström och även gästutställare som Laureen Mihov från Paris och konstnär Alf Lundström
Information | Felrapportera - http://catanya.osterlenkonst.se/
Ellis Corner 
Stilen lutar sig åt det amerikanska hållet mixat med det nordiska. Här blandas det ruffa och strama med New England och toppas med det lantliga och barnsliga. Vi ömmar särskilt om privata talanger och lokala leverantörer. Du kommer att finna att såväl stjärnor såsom hjärtan ligger oss varmt om, just det, hjärtat.
Information | Felrapportera - http://www.elliscorner.com/
Fine wine & table 
Vårt sortiment till dukningen av bordet, är utvalda exklusiva produkter av hög kvalitet och snygg design. Välkända varumärken från Sverige, Frankrike, Portugal och England. Webb-butiken är tydlig och lätt att använda för våra kunder. Välkomna!
Information | Felrapportera - http://www.finewineandtable.se/
Hektor, Marie - Konstnär 
Arbetar heltid som konstnär sedan 1987 i bildkonst, glas och keramisk skulptur samt som pedagogisk konstnärlig handledare i måleri, glas och skulptur. Anordnar kurser och workshops. Välkommen till i min ateljé: Sjöhagsvägen 6 72132 Västerås
Information | Felrapportera - http://marie.hektor.nu/
Inredning Etc? 
Design, unik och formstark heminredning som ger inspiration i vardagen. Det är vad Inredning Etc handlar om. Livskvalitet, inredningsdetaljer som med lätthet smälter in i tillvaron och håller hela livet. Köp enkelt och bekvämt i vår webbutik.
Information | Felrapportera - http://www.inredningetc.se
Johansson, Ulrika - Galleri Draken 
Ulrika Johanssons konstgalleri. Olje, akryl och akvarell målningar samt keramik och foto.
Information | Felrapportera - http://www.galleri-draken.net/
Karin Elvy Eriksson 
Produktdesignern Karin Erikssons hemsida och portfolio. Karin Eriksson arbetar med glasdesign, keramik, illlustration, textil samt övrig formgivning.
Information | Felrapportera - http://www.karinelvy.se/
Keramik iFokus 
En mötesplats för alla oss som gillar keramik! Här träffas både erfarna keramiker och nybörjare för att byta erfarenheter och kunskaper.
Information | Felrapportera - http://keramik.ifokus.se/
Magasinets Keramik 
Magasinets Keramik tillverkar keramiktomtar och skulpturer av alla dess slag. Här finns vättar, ljusstakar och givetvis klassikern keramiktomte. Möjlighet till personlig skulptur finns, titta in hos oss nu!
Information | Felrapportera - http://www.magasinetskeramik.se/
MINH INREDNING 
Hos MINH INREDNING hittar du modern asiatisk inredning, lampor, accessoarer och keramik tillverkade enligt gamla hantverkstraditioner. Försäljning i butik, nätbutik och grossistförsäljning. MINH betyder lysande, klar och strålande på vietnamesiska. Med en betoning på naturliga material och ett respektfullt och nära samarbete med våra skickliga producenter är det vår förhoppning att namnets betydelse ska återspegla sig både i våra produkter och i vår verksamhet som helhet.
Information | Felrapportera - http://www.minh.se/
Mixin 
Hos Mixin finner du en härlig mix av vackra, lantliga, trendiga, roliga, hemtrevliga ting som förskönar omgivningen och passar bra som presenter.
Information | Felrapportera - http://www.mixin.se/
MN Textil & Form 
Presenter till alla tillfällen, vi erbjuder ett trevlig sortiment av hemtextiler, dekorationer, konst och prylar, spännande tyg, ljuvliga ljus, keramik, konstglas och Julpynt. Välkommen in och fynda! Vi finns på Köpmangatan 66 i Gamla Stan, Eskilstuna.
Information | Felrapportera - http://mntextil.com/
Nostalgium 
I denna mysiga webbutik finns unika presenter och inredningsprodukter för romantiker och nostalgiker. Här hittar du medeltidskeramik och handmålat porslin i lantlig stil. Motiven är oftast naturnära.
Information | Felrapportera - http://www.nostalgium.se/
orienceshop 
Vackra saker till ditt hem från Marocko. Allt med en touch av tusen och en natt som vi själva importerar. Många artiklar finns bara i begränsat antal.
Information | Felrapportera - http://www.orienceshop.se
Plantablommor.se 
Vi har allt i blommor! Planta blommor är snart femtio år, vi är ett glatt gäng som vill erbjuda dig alltid fräscha blommor. Det är vi som binder muffsiga buketter trendiga arrangemang samt eleganta binderier till begravningar. Brudbuketter är livets viktigaste bukett, den vill vi lägga det lilla extra på. Växtservice på kontor och offentlig miljö är vi kända för att ha en hög kvalité på. Att skicka blommor i Jönköpings regionen gör vi med taxibud och över övriga Sverige och världen genom Euroflorist.
Information | Felrapportera - http://www.plantablommor.se/
Renzo 
Här kan du hitta gamla och antika böcker, tavlor, fiskeredskap, keramik/lergods, klockor, konstglas, lampor, leksaker, musikinstrument, möbler, porslin, gamla tidningar och mycket mer. Samtidigt som du fyndar fina varor, hjälper du till att hjälpa andra. Överskottet går nämligen till hjälpverksamhet i Sverige, Polen, Bosnien, Rumänien och Indien.
Information | Felrapportera - http://www.renzo.se/
Retro Gallery 
Retro Gallery är Ystads galleri för modern konst och skandinavisk design. Vi säljer moderna möbelklassiker, konstglas, keramik med mera.
Information | Felrapportera - http://www.retrogallery.se/
Svalans Bildateljé 
Till Svalans Bildateljé är alla välkomna, här finns intressanta kurser i fritt måleri, bildkommunikation, bildterapi, mindfulness och mycket annat! Annika Ryttare Svalfors driver ateljén och är legitemerad bildterapeut och utbildad inom bla. korttidsterapi och mindfulness.
Information | Felrapportera - http://www.svalansbildatelje.com/
Vårdinge by folkhögskola 
Vårdinge By, skolan där alla arbetar med konst och hantverk. Här har du möjlighet att ta vara på din tid, fördjupa och utveckla ditt formspråk, förverkliga din längtan och drömmarna om din framtid. Vi har linjer för keramik, målning och skulptur, konst och hantverk, trähantverk och trädgård
Information | Felrapportera - http://www.vårdingeby-folkhögskola.se/
Vävkompaniet Hantverksbutik 
Hantverksbutik med bland annat hantverk, papperssnöre, trasmattor, träsnideri, konst, keramik, smide, garn och textilier m.m. Välkommen till våran hantverksbutik i Borås!
Information | Felrapportera - http://www.vavkompaniet.se/
Nyckelord relaterade till: keramik (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 157 st i molnet (max:7 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar