LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet konstnär

RSS-flöde inom konstnär
Länkar med nyckelordet: konstnärBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Agneta Lejon 
Läs om konstnären och bildterapeuten Agneta Lejons arbete, se på hennes bilder och besök hennes ateljé i Ölsremma.
Information | Felrapportera - http://www.agnetalejon.se/
Andreas Hedberg, Konstnär 
Samtida måleri i olja och akvarell, målningar av konstnären Andreas Hedberg f 1971. Landskap, fåglar, porträtt mm. Web-galleri samt information gällande utställningar, beställning av porträtt etc.
Information | Felrapportera - http://www.andreashedberg.com/
Art & Hologram 
Vi har Sveriges största hologramutställning.Vi gör holografiska 3D-porträtt. Hos oss har konstnärer och hantverkare möjlighet att visa sina verk.Fråga gärna om våra generösa villkor. Auto-Cad är en annan specialitet vi har. Vi gör även trädgårdsmöbler i sten. Originalitet är vårt unika kännetecken. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda flertusenårig Inka-teknik.
Information | Felrapportera - http://www.arthologram.nu/
Art Deluxe 
Hos Art Deluxe kan du vila ögonen på Roger Thomassons senaste målningar och läsa om utställningar. Du kan även köpa konsttryck på några väl valda motiv. Eller varför inte beställa ett uppdrag och skapa konst utifrån dina önskmål, din stil och smak. Eftersom detta är själva kärnan i Art Deluxe - unik konst för unika miljöer!
Information | Felrapportera - http://www.artdeluxe.se/
arteQ 
arteQ är ett företag som handlar med konstnärsmateriel via internet och postorder. Vi vänder oss till alla kategorier av konstutövare och erbjuder ett brett sortiment. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet, förmånliga priser samt korta leveranstider.
Information | Felrapportera - http://www.arteq.se/
Artistica - Konstnärsmaterial 
I Artisticas webb-butik hittar du 4000 artiklar för konstnären, skolan, studieförbundet och alla som är intresserade av Bild och Form.
Information | Felrapportera - http://www.artistica.nu/
Asplund, Jane 
Här möter du Konstnär & Illustratör Jane Asplund i en motivvärld av färg och fantasi. Tavlor som sprider glädje och leenden med färg, detaljer och sprudlande färgsättning. Olja, akryl, porträtt och beställningsmåleri.
Information | Felrapportera - http://www.janeasplund.com/
Baar, Lutz 
Lutz Baar är född 1946 i Berlin och bosatt i Göteborg sedan 1970. Utbildning: Schule für Freie und Angewandte Kunst, Berlin. Har varit verksam som art director på olika reklambyråer i Göteborg och är numera friskapande bildkonstnär på heltid. Ateljé: Villa Dalahem, SE- 433 30 Partille, Sweden.
Information | Felrapportera - http://www.baar.se/
Båge, Gertrud - Keramiker 
Butik och ateljé på Österlånggatan i Gamla Stan. Arbetar med lergods, stengods, raku och på senare år terra sigillata.
Information | Felrapportera - http://www.gertrudbage.se/
Caroline Örnstedt 
Konstnär Född 1975. Min konst riktar sig till alla åldrar. Den är tidlös och väcker fantasi och nyfikenhet. Jag målar inspirativ konst.
Information | Felrapportera - http://www.linodesign.se/
Dahlqvist, Jan - Konstnär 
Konstnären Jan Dahlqvist skapar digigrafier, som han själv kallar det, vilket är hans egna benämning på digitalt skapade grafiska bilder.
Information | Felrapportera - http://www.dahlqvist.org/konst.html
Drake, Hans - Tecknardraken 
Hans Drake har specialiserat sig på kartor och faktaillustration inom det naturvetenskapliga området t.ex. geografi, biologi, miljövård och kemi.
Information | Felrapportera - http://www.tecknardraken.com/
Fornstedt, Ulrica 
Ulrica Fornstedt - konstnär i Uppsala. Välkommen till min hemsida. Här presenterar jag min konst. Jag arbetar i olja och akryl och här på hemsidan visas ett urval av mina målningar.
Information | Felrapportera - http://www.fornstedt-konst.se/
Franzén, Åke 
Teckningar, reportageteckningar, målningar och illustrationer gjorda av Blekingekonstnären Åke Franzén, medlem av KRO.
Information | Felrapportera - http://www.akezen.kulturservern.se/
Galleri Ferm 
Galleri Ferm har nu funnits i Göteborgs centrum i mer än 20 år i samma lokaler, och arbetar med att tillgodose de flesta smaker och prisklasser.
Information | Felrapportera - http://www.galleriferm.se/
Hammarby Konsthandel 
Hammarby Konsthandel säljer konst av våra mest kända svenska och internationella konstnärer. Vi visar och säljer all vår konst via internet. Du beställer och vi levererar snabbt och smidigt över hela landet. Vid alla köp har du alltid 14 dagars ångerrätt. Vi får in ny konst varje vecka och uppdaterar med bilder och information så fort vi får något nytt att visa.
Information | Felrapportera - http://www.hammarbykonst.se/
Hedén, P-M - Astrofotograf 
Försäljning av astronomiska bilder, fotografier, tavlor, högupplösta bilder till skivomslag, litteratur, illustrationer, reklam, dekorationer m.m. Fina kvalitets tavlor till inredning av bostaden och företaget. Alla bilder tagna av en av Sveriges främsta astrofotografer.
Information | Felrapportera - http://www.clearskies.se/
Hektor, Marie - Konstnär 
Arbetar heltid som konstnär sedan 1987 i bildkonst, glas och keramisk skulptur samt som pedagogisk konstnärlig handledare i måleri, glas och skulptur. Anordnar kurser och workshops. Välkommen till i min ateljé: Sjöhagsvägen 6 72132 Västerås
Information | Felrapportera - http://marie.hektor.nu/
Helens Studio 
Hos Helen kan man beställa porträtt & djurporträtt, titta runt i gallerierna och se om det finns något för din smak. Varför inte gå en kurs i akvarellteknik och skapa egen konst! I webbutiken finns allt du behöver till fantastiska priser!
Information | Felrapportera - http://www.helensstudio.se/
Jonsson, Johan - Skulpturer 
Skulpturer i metall & blandmaterial. Officiell hemsida för samtida konstnär Johan Jonsson. Omfattande galleri skulptur, samt konst-, psykologi- och litteraturprojektet The Romanticizer.
Information | Felrapportera - http://byjohan.se/skulpturer.html
Karins hemsida 
Karin Hultqvists hemsida där hennes målningar presenteras. Oljemålningar, akryl, kol och blyerts etc. Karin är 30 år och bosatt i Malmö.
Information | Felrapportera - http://sites.google.com/site/karinhultqvist/
Kitty Lindsten 
Målar i olika tekniker och på olika material med massor av färger förmedlar hon glädje, kärlek och humor genom motiv med inspiration från både djur människor och natur.
Information | Felrapportera - http://www.kittylindsten.se/
Konst via Gallerie.se 
Gallerie erbjuder konstnärer ett enkelt sätt att exponera sin konst och övriga besökare ett enkelt sätt att söka och hitta bra konst på internet.
Information | Felrapportera - http://www.gallerie.se/
Larsson, Carl 
Carl Larsson är bland de flesta mest känd för sina akvareller och sina målningar av familjen i Sundborn, en idyllisk liten by i en vacker omgivning, som understryker det lyckliga familjeliv hans målningar visar.
Information | Felrapportera - http://www.carllarsson.se/
Lervik, Lena - Skulptör 
Lena Lervik arbetar som skulptör och är bosatt i Stockholm. Hennes verk finns representerade i hela Sverige och spänner från offentliga verk till privata beställningar.
Information | Felrapportera - http://www.lenalervik.se/
Lindgren Linski, Kjell 
Dokumentation av tidigare arbeten och verk. Resumè och sammanfattning om tidigare utställingar och vernissager. Kommande vernissager och event. Redogörelse varför jag målar.
Information | Felrapportera - http://www.linski.se/
Magnusson, Olga - konstnär 
Olga Magnusson målar porträtt i olja på duk på uppdrag från länsstyrelser, kommuner, offentlig förvaltning m. m. Hennes ateljé ligger i Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.olgaportrait.com/
Marina Nygren 
Konstnär med samiska rötter, målar tavlor av den samiska kulturen, målar om andemakterna som fanns i samernas religion. Skriver om Rika-Maja en nåjd som fanns på riktigt och som föddes 1661 och dog 1757 i Mausjaur. Som jag är släkt med! Målar även natur tavlor. Jag älskar färger! Jag tycker om att leka med ljuset i mina tavlor.
Information | Felrapportera - http://www.samekonst.se/
Minnessten 
Hans Leutscher är skulptör, som gör sedan 1997 annorlunda gravmonument i granit, gjutjärn glas eller brons. Det finns möjligheter att tillverka gravmonument i andra material än sten. I mitt bildgalleri finns exempel på stenar jag tillverkat i granit, gjutjärn, glas och brons.
Information | Felrapportera - http://www.minnessten.se/
Rondellkonst 
RondellKonst formger skräddarsydd konst för rondeller men även för andra offentliga rum. Varje projekt anpassas efter; Plats, Säkerhet och Tydlighet
Information | Felrapportera - http://www.rondellkonst.com/
Skenbild Produktion 
Foto- och bildverkstad. Fotografen och konstnären Ingemar Edfalk hjälper dig att åstadkomma den bild du behöver. Utbildad på Konstfack, representerad i Statens Konstråds samlingar.
Information | Felrapportera - http://www.skenbild.se/
Stina Sandberg 
Stina Sandberg, bildhuggare och konstnär som tillverkar ovanliga gravstenar. Jag tillverkar en gravsten efter dina önskemål och tankar. Inga färdiga mallar finns, utan varje gravsten blir helt unik. Gravstenen finns bara i ett exemplar.
Information | Felrapportera - http://www.stinasandberg.se/
Sveriges Allmänna Konstförening, SAK 
SAK är landets största och äldsta konstförening . Verksamheten är ideell och har två syften. Dels stödjer svensk samtidskonst genom att varje år köpa in ett stort antal verk av nu aktiva konstnärer. Och dels ger medlemmarna möjlighet att odla och fördjupa ett konstintresse.
Information | Felrapportera - http://www.konstforeningen.com/
Södergren, Åsa - Art Says It 
Åsa Södergrens hemsida där hon i bildgallerier visar sina målningar och arbeten i blandteknik. Sidan innehåller också CV och information om utställningar.
Information | Felrapportera - http://artsaysit.se
Thomas Qvarsebo, Skulptör 
Thomas Qvarsebo arbetar som skulptör och är bosatt i Stockholm. Hans verk finns representerade i stora delar av världen och spänner från offentliga verk till privata beställningar.
Information | Felrapportera - http://www.thomasqvarsebo.com/
Vickedesign 
Viktoria Åström heter jag och producerar barntavlor under namnet vickedesign. Tavlorna trycks i liten skala och är orginella i sitt slag. Jag målar dem först i tusch och akvarell, sedan skannar jag dem och bearbetar dem i datorn. Så kika gärna in i min lilla webbutik.
Information | Felrapportera - http://www.vickedesign.com/
Zaras galleri 
Här hittar ni illustrationer samt målningar av Zara Bärebring. Zara Bärebring är verksam som konstnär och frilansande illustratör. Zaras konst kan beskrivas som en ovanlig blandning av realism, surrealism och abstrakta element. Målningarna innehåller ofta symboliska inslag och präglas av en ständigt närvarande gåtfullhet. Zaras tyngdpunkt som illustratör ligger på naturtrogna men samtidigt fantasifulla bilder. Hon använder lika lätt andra stilar eller formspråk beroende på vad som passar bäst till texten. Illustrationerna kan därför vara alltifrån naturtrogna stilleben i akvarell till vektorbaserade filurer.
Information | Felrapportera - http://www.zarab.se/
Nyckelord relaterade till: konstnär (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 218 st i molnet (max:25 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:2 länkar/ord)
Sponsrade länkar